1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen’de Ulusal Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlenecek
Ardeşen’de Ulusal Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlenecek

Ardeşen’de Ulusal Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlenecek

Ardeşen Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel ‘Ulusal Streetball Sokak Basketbolu’ turnuvasının ikincisi 5-7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

A+A-

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, geçen yıl ilki yapılan ‘Ulusal Streetball Sokak Basketbolu’ turnuvasının, geleneksel hale dönüştürülerek bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da Ardeşen Belediyesi spor şenlikleri kapsamında yapılacağını söyledi. 

Ardeşen Belediyesi olarak başta gençlere sahip çıkmak ve vatandaşlara yönelik sosyal ve spor etkinliklere yönelik çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Gültekin, “Özellikle sportif faaliyet konusunda önemli çalışmalar içerisindeyiz. Geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz sokak basketbolu turnuvasında umduğumuzun çok ötesinde bir ilgi gördük. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcu ve takımların katılımıyla şölen havasında bir etkinlik oldu. Bu sene de ikincisini düzenleyeceğimiz turnuvanın geçen senekinden çok daha güzel olması için çalışıyoruz. Yıldızlar, gençler, veteranlar ve kadınlar kategorisinde 10 bin TL’yi bulan para ödüllü turnuvamıza tüm ülkeden ve bölgemizden takım ve sporcuları davet ediyorum” dedi.

Gültekin, söz konusu turnuvaya bölge halkının da katılımından mutluluk duyacağını ifade ederek, “Halkımız başvurularını tarihine kadar Ardeşen Belediyesi beyaz masa bürosuna yapabilir. Ayrıca seyirci konusunda da halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız