1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ARDEŞEN'DEN VALİ YAZICI'YA RENKLİ ZİYARET
ARDEŞEN'DEN VALİ YAZICI'YA RENKLİ ZİYARET

ARDEŞEN'DEN VALİ YAZICI'YA RENKLİ ZİYARET

Vali Ersin Yazıcı, Ardeşen Işıklı 60.Yıl Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.

A+A-

Rize Valisi Ersin Yazıcı RENK Projesi kapsamında Ardeşen Işıklı 60.Yıl Ortaokulunu ziyaret etmiş ve göstermiş olduğu performansı çok beğenerek, öğrencileri Rize’ye davet etmişti.

Bugün, Ardeşen Işıklı 60.Yıl Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Valilik makamında ağırlandılar. 

Öğrenciler,  Vali Ersin Yazıcı’ya ziyaretin anısına çiçek takdim ederken Vali Yazıcı da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

vali1-001.jpg

Vali Yazıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz.Eğitim toplumların en önemli konusudur. İlin eğitim durumunu en üst seviyeye çıkarmak için hep birlikte çalışıyoruz. Biz bu çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Bütün bilgi birikimlerimizi, deneyimlerimizi, her alandaki donanımlarımızı kendilerine aktaracağız. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyorum. Bugün hepiniz öğrencisiniz, ancak gelecekte bizim yerimizde olacak, ülkeyi sizler idare edeceksiniz. Bu nedenle kendinizi çok iyi yetiştirmeli, boş vakitlerinizi iyi değerlendirmeli, size katkı sağlayacak faaliyetlerle ilgilenmelisiniz.  Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette, öğrencilerle sohbet eden Vali Yazıcı, öğrencilerin gelecekte yapmak istedikleri meslekler hakkında da bilgi alış verişinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız