1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen’in BAL Ligi'nde bir takımı olmalı!
Ardeşen’in BAL Ligi'nde bir takımı olmalı!

Ardeşen’in BAL Ligi'nde bir takımı olmalı!

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen ilçesinin BAL Ligi'nde mücsdele edecek bir futbol takımına ihtiyacı olduğunu Söyledi.

A+A-

Rize 2. Amatör Kümenin Ardeşen Temsilcisi Ardeşengücü Yönetim Kurulu Üyeleri Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş ve Özel İdare Müdürü, Spor İlçe Müdür Vekili Dursun Yaşaroğlu’nu ziyaret ederek hedeflerini paylaştılar.

Ardeşengücü Spor Kulübü Başkanı Muhammet Ali Tepegöz, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Yazıcı, Muhammet Şeremet ve Kulüp Müdürü Erol İslamoğlu, Kaymakam Memiş ile Özel İdare Müdürü, Spor Müdür Vekili Yaşaroğlu’nu ziyaret ederek destek istediler.

Ardeşengücü spor kulübü olarak bu yıl 2. Amatör kümede mücadele edeceklerini anlatan Kulüp Başkanı Tepegöz, “Ardeşengücü spor kulübü olarak bu sezon bir üst lig olan 1. Amatör kümeye yükselmeyi hedefliyoruz. Bir sonraki sezon ise BAL liginde mücadele etme arzusu içerisinde olacağız. Bu bağlamda Ardeşengücü olarak kulübe gelir sağlayacak sosyal tesisler kurarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu amaçla ilçede atıl durumda bulunan kamu binalarının kulübümüze tahsis edilmesini arzu ediyoruz. Öncelik hedefimiz eski diyaliz merkezinin bulunduğu Ardeşen Belediyesine ait olan atıl binanın bizlere tahsis edilmesi. Bu binayı sosyal tesis olarak hizmete sokmak ve kulübü kalıcı gelir sağlamak istiyoruz.” dedi.

Kaymakam Memiş ise ziyaretten ötürü duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “İlçemizin sporda başarılı sonuçlar elde etmesi herkes gibi benim de arzum. Bu çerçevede Ardeşengücü spor kulübüne ligde başarılar diliyorum. Kulübümüzün de ayakta kalabilmesi için imkânlarımız ölçüsünde destek sağlayacağız. Ben arzu ediyorum ki kısa vadede Ardeşen’imizi BAL liginde temsil eden bir takıma sahip olalım. Uzun vadede ise daha üst liglerde mücadele edecek bir yapıya sahip olalım. Bu bağlamda sizlere bir kez daha başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ardeşen Gücü Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra Kaymakam Memiş’e katkılarından ötürü plaket takdim ettiler.

Özel İdare Müdürü ve Spor Müdür vekili Yaşaroğlu ise, Hentbol Süper Ligi'nde Ardeşen’i temsil eden Ardeşen GSK’nın başarılarını anımsatarak, “Ardeşen GSK örnek bir kulüp. Bu örneğin futbolda da olması gerekiyor. Sporda destek çok önemli ama bu desteği kazanabilmek için öncelikli başarılı sonuçlar elde etmek ve bu başarılı sonuçlarla istek ve arzunuzu kanıtlamak gerekir. Sizlere mücadelenizde başarılar diliyorum. Üzerimize düşen görev ne ise bunu yapmaya herzaman hazırız.” ifadelerini kullandı.






 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum