1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor, tesisine kavuşuyor
Ardeşenspor, tesisine kavuşuyor

Ardeşenspor, tesisine kavuşuyor

Ardeşenspor'un kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak projenin ilk adımı olan sosyal tesisler içindeki halı saha hizmete giriyor.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Eski ilçe tarım müdürlüğü arsasında yapılan tesislere ilişkin açıklamalarda bulunan Ardeşenspor kulüp başkanı Mehmet Çırakoğlu halka vermiş oldukları sözleri teker teker yerine getirmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirterek “Ardeşenspor kulübü olarak 40 yıllık rüyamızı gerçekleştirmek için çıktığımız bu yolda hedeflerimize adım adım ulaşıyoruz. Hedeflerimiz içinde yer alan “kendi ayakları üzerinde duran kulüp” projemiz bunlardan bir tanesidir." diye konuştu.

"Bizler Ardeşenspor’u kişilere endeksli olmayan, kendi öz kaynaklarıyla yönetilen bir kulüp haline getirmeyi istiyoruz." diyen Başkan Çırakoğlu, "Çalışmalarımız da bu doğrultudadır. Tesislerimiz tamamlandığında Ardeşen’deki sosyal yaşantıya çok olumlu katkıları olacaktır. Tesis içinde yer alan halı sahayı çok kısa sürede tamamladık. 14 ağustos Salı günü saat 12.00 de yapılacak resmi törenle de hizmete girecek.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız