1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor arsasına kavuştu
Ardeşenspor arsasına kavuştu

Ardeşenspor arsasına kavuştu

3 yıldır tesisleşme adına mücadele verilen 2,5 dönümlük arsanın devri tamamlandı. Arsa, Ardeşenspor'un altyapı tesisleri olarak hizmet verecek.

A+A-

İMZALAR ATILDI
Ardeşenspor kulübü, tesisleşmek için 3 yıldır mücadelesini verdiği arsaya resmen kavuştu. Ardesenspor kulübü başkanı Mehmet Çırakoğlu ile Ardeşen Mal müdürü Yaşar Kırca arasında imzalanan protokol sonrası, ilçe çıkışındaki yaklaşık 2.5 dönümlülük arsa resmen Ardeşenspor’un oldu. İmza töreni öncesi kulüp başkanı Çırakoğlu ile mal müdürü Kırca son prosedürleri konuştu. Daha sonra Ardeşen çıkışındaki Yenimahalle zeytinlik mevkiindeki hazineye ait 2 bin 334 metrekare yüzölçümündeki aynı zamanda eski tarım ilçe binasın bulunduğu arsa 49 yıllığına Ardeşenspor kulübüne verildi.

ÇIRAKOĞLU: ARDEŞENSPOR, ARDEŞENLİLERİN ORTAK DEĞERİDİR
İmza töreni sonrası açıklama yapan Ardeşen Mal Müdürü Yaşar Kırca, arsanın hem Ardeşen hem de Ardeşenspor’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Ardeşenspor kulüp başkanı Mehmet Çırakoğlu ise 3 yıldır bu proje için geceli gündüzlü çalıştıklarını ve sonunda isteklerine kavuştuklarını söyleyerek, “Yıllar önce alt yapı için çalışmalarımızı tamamlamıştık. Çok iyi başarılar da elde ettik. Bu başarıyı tesisleri yaparak da taçlandırmak istiyoruz. Geleceğin sporcuları çok daha iyi şartlarda yetişecek” dedi. Geçmişte 3. lig macerası yaşamasına rağmen tesis ve altyapı konusundaki yetersizlik nedeniyle yeniden amatörde mücadele etmek zorunda kaldıklarını belirten Mehmet Çırakoğlu, “Artık bu alt yapı ve yeni tesisimiz sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi. Ardeşenspor’un, Ardeşenliler’in ortak değeri olduğunu da ifade eden Çırakoğlu, projeye herkesin sahip çıkması gerektiğini söyledi. (Yasin BAŞALMAZ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum