1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor Bal Ligi'ne hazır
Ardeşenspor Bal Ligi'ne hazır

Ardeşenspor Bal Ligi'ne hazır

2011–2012 BAL Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek olan Ardeşenspor, tüm hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Ardeşenspor takımının son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Asım Müftüoğlu BAL Ligi’nin profesyonelliğe bir adım daha yaklaşma süreci olduğunu belirterek, “Amatörlükten profesyonelliğe geçiş sürecini en iyi şekilde değerlendirmek gerekmektedir. Bu düşüncelerle biz Ardeşenspor olarak, geçen yıl şampiyon olan takımımızı bozmadan ve aynı teknik kadroyu koruyarak, tüm futbolcularımızla anlaştık. Gerek görülen yerlere yapılan kaliteli transferlerle takımımızı oluşturduk. Aynı zamanda takımımızın ve teknik kadromuzun arkasında tüm desteğini veren güçlü bir yönetim oluşturduk ve yolumuza emin adımlarlarla ilerliyoruz.” dedi.

Tesisleşme ve altyapı programı çerçevesinde 3 tecrübeli hocanın denetimi altında başarılı bir şekilde çalışmalarını devam ettirdiklerini kaydeden Müftüoğlu, “Tüm kategorilerde bölgemizde şampiyonluk için mücadele eden takımlarımız olduğu gibi, yaz futbol okullarımızdan yetişen ve kulübümüzde futbol eğitimi gören 150’ye yakın futbolcu ordusu da alt gruptan gelmektedir.” diye konuştu.

Futbol Şubesi Sorumlusu Asım Müftüoğlu, Bal Ligi’nde 1. Grup’ta mücadele vereceklerini kaydederek, “Bilindiği üzere yakın bir zamana kadar Doğu Karadeniz Bölgesi takımları ile oynayacağımızı biliyor ve hazırlığımızı buna göre yapıyorduk. Ama Federasyonun almış olduğu karar doğrultusunda artık 1. Grup’ta mücadele edeceğiz. Doğu Karadeniz grubunda 3 ile gidecektik, şimdi 9 ile gideceğiz. Daha zorlu maçlar oynayacağız ama biz Ardeşenspor olarak buna hazırız. Bu profesyonelliğe geçiş sürecidir. 3. Ligde çok daha uzak deplasmanlara gideceğimize göre, bu sınavlardan başarılı bir şekilde geçmemiz gerekiyor. Takım, yönetim, tesis ve altyapı olarak profesyonelliğe hazırız. Böyle bir guruba düşerek, önümüzdeki sene Allah kısmet ederse oynayacağımız 3. Lig’e daha da hazır girmiş olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız