1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor galibiyetle tanıştı
Ardeşenspor galibiyetle tanıştı

Ardeşenspor galibiyetle tanıştı

BAL Ligi 1. Grup 3. hafta maçında Ardeşenspor Bingöl İl Özel İdarespor’u 5–1 mağlup etti. Arhavi'nin de kazandığı haftada Kalkandere mağlup oldu.

A+A-

Ömer Faruk Zenginal
İlk 2 hafta kendi evinde ve deplasmanda istediğini alamayan Ardeşenspor, Bingöl İl Özel İdarespor önünde sergilediği futbolla göz doldururken, karşılaşmadan 5–1 üstünlükle ayrılan taraf oldu. 

Ardeşenspor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen Belediye Başkan Vekili Mustafa Ön, Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu ile birlikte izlediler. 

39703

Kendi saha ve seyircisi önünde Bingöl İl Özel İdarespor’u 5–1 mağlup etmeyi başaran Ardeşenspor bu sonuçla puanını 4’e çıkarak + 2 averajla lig’de 5 sıraya yükseldi. 

3 haftadır her karşılaşmadan mağlup ayrılan Bingöl İl Özel İdarespor ise 0 Puan ve –8 averajla ligde son sıradaki yerinde kaldı. 

Karşılaşmada Ardeşenspor’un gollerini 3, 21 ve 41. dakikalarda Ünal Göksal, 75 ve 79. dakikalarda da Aykut Kuyumcu atarken, Bingöl İl Özel İdarespor’un tek golünü ise 14. dakikada Ahmet Emin Korkan kaydetti. 

KALKANDERESPOR MAĞLUP OLDU

Öte yandan bir diğer Rize temsilcisi Kalkanderespor ise konuk olduğu Kelkit Hürriyetspor’a 3 – 1 mağlup oldu. Kalkanderespor aldığı bu mağlubiyetin ardından 4 puan ve –1 averajla ligde 6. sıraya geriledi. Kalkanderespor’u 3–1 mağlup eden Kelkit Hürriyetspor ise 6 puan ve +1 averajla ligde 3. sırada yer aldı. 

ARHAVİSPOR YİNE GALİP

Artvin Temsilcisi Arhavispor ise Kağızman deplasmanından 3 puanla dönerek çıkışını sürdürüyor. Geçen hafta evinde Ardeşenspor’u 2–0 mağlup eden Arhavispor, bu hafta da deplasmanda karşılaştığı Kağızmanspor’u 1–0 mağlup ederek ligde 7 puan ve +3 averajla 2. sıraya yükseldi. 

LİDER DEĞİŞMEDİ

Öte yandan ligde hiç mağlubiyeti bulunmayan Refahiyespor, deplasmanda Bayburt Belediyespor’u 4–2 mağlup ederek 9 Puan ve +6 averajla liderliğini sürdürdü. Bayburt Belediyespor ise 1 puanla 9. sırada kaldı.

39700

39701

39702

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum