1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor lige Çayeli mağlubiyetiyle başladı
Ardeşenspor lige Çayeli mağlubiyetiyle başladı

Ardeşenspor lige Çayeli mağlubiyetiyle başladı

LİGE BÜYÜK ÜMİTLERLE GİREN ARDEŞENSPOR İLK MAÇINDA ÇAYELİSPOR'A 2-0 MAĞLUP OLURKEN MAÇI 8 KİŞİ TAMAMLADI!

A+A-

Bölgesel Amatör Liginde Rize’yi temsil eden Çayelispor ile Ardeşenspor ligin ilk maçında karşılaştı. Gülen taraf ev sahibi Çayelispor oldu.

STAD: Çayeli
HAKEMLER: Alpaslan Şen, Yakup Gül, Muharrem Aydın
ÇAYELİSPOR: Murat, Yücel, Ferdi, Cihan, Onur, Ümit, Ramazan( Dk 80 Mesut), Sercan( Dk 70 Ahmet), Yakup( Dk 89 Onur), Muhammet, Uğur
ARDEŞENSPOR: Dündar, Ali, Emrehan, Burak, Selçuk, Ekrem, Doğan, Ahmet, Nafiz( Dk 65 Doğan), Aykut( Dk 77 Aşkın), Şükrü
GOLLER: DK 45 Ramazan, Dk 89 Şükrü( Çayelispor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk 61 Ahmet Akatın, Dk 82 Burak, Dk 83 Doğan( Ardeşenspor)

Çayeli şehir stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun ile maça başladı. İlk yarının sonlarına doğru Çayelisporlu Uğur’un bir şutu kale direğinden geri döndü. İlk yarının son saniyesinde frikik kazanan Çayelispor, kaptanı Ramazan Yılmaz’ın güzel vuruşu ile golü kaydederek devreye 1-0 galip girdi.

İkinci yarıya rakibine oranla biraz daha baskılı bir oyunla başlayan Ardeşenspor, gol yollarında etkili olamadı. İlerleyen dakikalarda Ardeşenspor’un gördüğü kırmızı kartlar maça damgasını vurdu. Ardeşensporlu 3 oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Daha sonraki dakikalarda oyunun üstünlüğünü ele geçiren Çayelispor Uğur ile bir gol daha bularak maçı 2-0 kazandı.

Ardeşenspor sekiz kişi kalmasının ardından tribünlerde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Bu sonuçla Çayelispor lige 3 puanla başlarken gelecek hafta Bulacakspor ile karşılaşacak. Lige mağlubiyetle başlayan Ardeşenspor ise Görelespor'u ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum