1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor sezonu açıyor
Ardeşenspor sezonu açıyor

Ardeşenspor sezonu açıyor

Bu yıl BAL Ligi'nde mücadele edecek olan Ardeşenspor Pazar günü düzenlenecek törenle yeni sezonu açacak.

A+A-

Bu sezon mücadele vereceği BAL Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Ardeşenspor, Pazar günü sezon açılışıyla taraftarının huzuruna çıkıyor.

Hedeflerinin BAL Ligi’nde şampiyonluğu yakalayıp 3. Lig’e yükselmek olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu, “18 Eylül Pazar günü saat 13.30’da Ardeşenspor stadyumundaki sezon açılışımıza tüm sporseverleri, taraftarlarınızı bekliyoruz. Açılış maçından önce tüm branşlardaki sporcular ve yeni transferlerimiz sporseverlerin karşısına çıkacaktır. Ardeşenspor bilindiği gibi geçen sezon amatör ligde oynadığı hiçbir maçta yenilgi almadan BAL Ligi’ne yükselmişti. Ardeşenspor; bugün bölgemizde hiçbir kulübe nasip olmayan tesisleriyle, kurumsal yapısıyla, bölgenin “Turizmdeki Yıldızı” Otelimiz Patulya oteli ile artık ayaklarını yere sağlam basan ve yeni sezonda tek hedefi 3. Lig olan iddialı, kendine güvenen, saygınlığı artan bir kulüp haline gelmiştir.” dedi.

Ardeşenspor sezon açılış maçını Rizespor alt yapı takımıyla oynayacak.

38962

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum