1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşenspor'dan taraftara sitem dolu açıklama
Ardeşenspor'dan taraftara sitem dolu açıklama

Ardeşenspor'dan taraftara sitem dolu açıklama

BAL'dan 3. Lig'e çıkmak isterken amatör kümeye düşen Ardeşenspor'da yönetim, yaptığı açıklamada, halkın önetimi desteklemediği vurgulandı.

A+A-

Bölgesel Amatör Lig'de, 3. Lig'e çıkma mücadelesi verirken amatör kümeye düşen Ardeşenspor'da yönetim, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, taraftara sitem ederek, "Biz her sene milyarlarca paraları harcarken 5 TL ödemeyen bir topluma fazla hizmet edemezdik" ifadelerini kullandı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Geçen sezon büyük bir başarıya imza atan takımımız, bu mücadelenin sonunda Bal Ligine yükselerek tüm Ardeşen halkını sevince boğdu. Bu yıl Bal Liginde mücadele eden takımımızın ligde başarılı olması için yönetim olarak tüm imkânlarımızı seferber ederek iyi bir ekip kurduk. Ligde hedefe doğru ilerleyen ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak grubunda kendini kanıtlayan takımımızın, her geçen gün daha iyi olması için biz yöneticiler takımımıza yeni gelirler kazandırmak anlamında projeler üretmeye başladık. Büyük bir uğraş sonunda SMS sistemi getirerek hem takıma gelir getirmek, hem de sporseverlerimize takımımızla ilgili gelişmeler bildirmek için 13 bin 500 kişiye mesajla ulaşmayı sağladık. Bunun için sporseverlerimizden ayda sadece 5 TL’lik bir yardım talebimiz oldu. Mesajla ulaştığımız sporseverlerimizden ancak 166 kişi olumlu dönüş yaptı. Maalesef beklediğimiz ve arzuladığımız bir sonuca ulaşamadık. Yeniden çay parası projemizi uygulamaya koyduk. Bu düşüncemiz de gerekli desteği bulamayınca biz yönetim olarak, bunca projemize ve gelir getirici çalışmalarımıza duyarsız kalan sporseverlerimizin tutumu karşısında bir durum değerlendirmesi yapma gereği duyduk. Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, büyük Ardeşenspor projesi sonunda 10 trilyonluk bir servet kazandıran yönetimimiz, halkımızın duyarsızlığına, ilgisiz kalamazdı. Biz yönetim olarak önümüzü görmeliydik. Şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde lider olan bir takımın yönetimine sahip çıkmayan bir taraftar topluluğu var. Taraftarımızın bu tutumu, 3. Lig’e çıksak veya Bölgesel Amatör Lig’de kalsak da önümüzdeki sezon bize sahip çıkmayacağı kanaati uyandırdı.  Önlem almayı planladık. Biz bunca fedakârlık yaparken duyarsız kalan sporseverlerimiz, bizi hiç de arzulamadığımız kararlar almaya yönlendirdi. Biz her sene milyarlarca paraları harcarken 5 TL ödemeyen bir topluma fazla hizmet edemezdik. Kulübüne sahip çıkmayan bir toplum olduğumuz sürece bir yerlere gelmemiz imkânsızdır. Kulübümüze biz fazla zarar gelmemesi için aldığımız kararların arkasındayız. Hiçbir zaman duyarlı sporseverlerimize kem sözümüz olamaz. Ancak çoğunluk maalesef bizim yanımızda olmayınca, her şey arzulamadığımız bir şekilde gelişti ve takıma yansıdı. Ortak değerimiz olan Ardeşenspor’a zarar vermek hiç kimse istemez. İşte biz de bunu yaptık. Biz yönetim kurulu olarak, halkımızdan alacağımız en ufak desteği her zaman en iyi bir şekilde değerlendirebileceğimiz hususunun da hiçbir zaman unutulmaması dileğiyle tüm sporseverlerimize saygılarımızı sunarız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum