1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞENSPOR'UN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ
ARDEŞENSPOR'UN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ

ARDEŞENSPOR'UN ÖNLENEMEZ DÜŞÜŞÜ

Ardeşenspor BAL'da istediği verimi alamadı. Geçen yılın süper takımı, Teknik Direktör İsmail Paya ile yollarını ayırdıktan sonra, bu sezon 3 maçta 1 puan alabildi.

A+A-

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ardeşenspor deplasmanda karşılaştığı Arhavispor’a 1-0 mağlup oldu. Ardeşenspor bu sonuçla oynadığı 3 maçta sadece bir puan almış oldu.

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk parolasıyla başlayan Ardeşenspor aldığı kötü sonuçlarla bu hedefinden daha ilk haftalarda uzaklaşır oldu. Ligin 3. haftasında Arhavispor deplasmanda karşılaşan Ardeşenspor maçtan 1–0 yenik ayrıldı.Arhavispor, golü 48. dakikada Burak ile bulurken, Ali Şen’in ayağından da 32. dakikada bir penaltı kaçırdı.

ARDEŞENSPORLU EKREM KIRMIZI KART GÖRDÜ,FORMAYI YERE ATTI

Vasat bir oyun sergileyen ve 90 dakikada sadece bir etkili atağı bulunan Ardeşenspor kırmızı kart yeme geleneğini de sürdürdü. Maçın 70. dakikasında Ekrem ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ekrem kart sonrası topu tribünlere doğru atarak formasını çıkarıp yere attı. Daha sonra soyunma odasına doğru yönelen Ekrem burada da bir tartışma yaşadı.

MAÇIN HAKEMİ ARDEŞENSPOR LEHİNE NET PENALTIYI VERMEDİ

Öte yandan hakem maçın 87. dakikasında ceza sahası içerisinde düşürülen Ardeşensporlu oyuncuyu görmesine rağmen penaltıyı çalamadı. Hakemin bu kararı Ardeşenspor antrenörü Ali Buçan’ı çileden çıkarttı. Hakeme bu dakikadan sonra büyük tepki gösteren Ardeşenspor kenar yönetimi maçın son düdüğüyle birlikte hakeme giderek tepkilerini dile getirdiler.

Ardeşenspor aldığı bu mağlubiyet sonrası 3 maçta 1 puanda kalırken, Arhavispor 3. maçında 2. galibiyetini alarak puanını 6’ye yükseltti.

Haber-Foto: Mustafa ÖZYANIK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum