1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Arhavi Boks Takımı Mersin'e gitti
Arhavi Boks Takımı Mersin'e gitti

Arhavi Boks Takımı Mersin'e gitti

Boks sporu ile bir döneme adını yazdıran Arhavi, Mersin'de yapılacak Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na katılmak için bu ile gitti.

A+A-

Necmettin NUMANOĞLU - Arhavispor Boks Takımı, 6–11 Şubat tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan "2007 Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası"na katılmak üzere bu ile gitti. 2007 yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası 6–11 Şubat tarihleri arasında Mersinde yapılacak. Şampiyonaya katılacak olan Arhavispor Boks Takımı da eski milli boksörlerden Hamdi Yıldırım ve Hayrettin Erkan yöneticiliğinde Mersin'e gitti. 15–16–17 yaş grubunda 600 civarında Boksörün katılacağı şampiyonada her dalda büyük müsabakaların yapılacağını ifade eden boksörler, “Ama biz zoru severiz ve bu müsabakalardan da mutlaka Türkiye şampiyonu olarak döneceğiz” dediler.
Arhavispor Boks takımından Avrupa üçüncüsü 52 kg'da Ergün Eksilmez, 54 kg'da Türkiye ikincisi Doğan Ertan, 63 kg'da Türkiye şampiyonu Evren Tibukoğlu, 80 kg'da Türkiye üçüncüsü Alper Eksilmez de, “Önceki başarılardan daha iyilerini elde ederek Artvin’e döneceğiz” dediler.
 
Arhavispor Boks takımı antrenörü Hamdi Yıldırım da Arhavi terminalinden Mersin’e hareket etmeden önce yaptığı basın açıklamasında, Mersin'e başarı olmak için gittiklerini ifade ederek, “Arhavi’de Boks yeniden altın çağını yaşayacak. Birçok değerli boksörü bağrından çıkarmış olan Arhavi’mizde yeni başarılar kazanarak, yeni Türkiye şampiyonları çıkarmak tek hedefimizdir. Mersin'den de bu başarı ile dönecek gücümüz vardır. Biz rakiplerimizden değil, rakiplerimiz bizden ve Arhavi isminden çekinsin. Arhavi halkı bize güvensin, çünkü biz sporcularımıza güveniyoruz. Tek hedefimiz madalyalar ve yeni şampiyonluklarla Arhavi’ye dönmektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum