1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. ARHAVİ'DE KORKUNÇ KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI
ARHAVİ'DE KORKUNÇ KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

ARHAVİ'DE KORKUNÇ KAZA: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Artvin'in Arhavi ilçesinde bir TIR, yola çıkan otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

A+A-

Artvin'in Arhavi İlçesi'nde TIR ile otomobilin çarpışmasısonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

Saat 19.00 sıralarında Arhavi İlçesi Işıklar mevkii Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana gelen kazada; Artvin'den Rize yönüne giden Yüksel Tatar idaresindeki 08 K 0626 plakalı TIR, ana yola çıkan 60 yaşındaki Cafer Aksoy yönetimindeki 53 AT 005 plakalı otomobille çarpıştı.

Otomobildeki Sevim Kurt olay yerinde, kardeşi Selime Ulu ise kaldırıldığı Arhavi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Cafer Aksoy, eşi 45 yaşındaki Şerife Aksoy ve 23 yaşındaki Neslihan Kurt, yaralı olarak kaldırıldıkları Arhavi ve Hopa'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Sevim Kurt'un, Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu'nda okumakta olan kızı Neslihan Kurt'u ziyaret için kız kardeşi Selime Ulu ile birlikte Niğde'den Arhavi'ye geldikleri belirtildi..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız