1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. ARHAVİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
ARHAVİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

ARHAVİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Artvin'in Arhavi ilçesinde Vuslat’ isimli narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada bir otomobilde 3 kilo 62 gram kubar esrar ele geçirildi.

A+A-

Artvin İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda 25 Aralık 2013 günü saat: 20.00 sıralarında Arhavi ilçesi Güngören Köyü Kıyıcık Mevkii’nde yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında şüphe üzerine durdurulan sürücülüğünü Y.A.’ın yaptığı araçta, ‘Vuslat’ isimli narkotik dedektör köpeği ile yapılan arama sonucunda sürücü ve S.S., Y.Y. ve Ö.S. isimli şahıslara ait olduğu tespit edilen, toplam 3 bin 62 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

eroinkopekvuslat.jpg

Yakalanan şüpheli şahıslar 26 Aralık 2013 günü tamamlanan tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak Artvin Kapalı Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız