1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Arhavili kazazedeler yola konuldu
Arhavili kazazedeler yola konuldu

Arhavili kazazedeler yola konuldu

Gaziantep Karayolu'nun 25. kilometresinde kaza geçiren Artvin Arhavi Gençlik Merkezi kafilesi memleketlerine yolcu edildi.

A+A-

Kahramanmaraş'ta yapılan Gençlik Merkezleri Halk Oyunları ve Türk Halk Müziği Bölge Yarışması'na katıldıktan sonra dönüşte Gaziantep Karayolu'nun 25. kilometresinde kaza geçiren Artvin Arhavi Gençlik Merkezi kafilesi memleketlerine yolcu edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden hareket eden konuk ekip kafilesi için Kahramanmaraşspor Kulübü bir süre önce satın aldığı otobüsünü tahsis etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Ak, Kahramanmaraş'taki yarışmaya Artvin bölgesi öğrencilerinin 4 ayrı Gençlik Merkezi grubu ile 220 kişi olarak katıldıklarını, dönüşte 61 kişilik Arhavi kafilesinin ilk otobüsünde bulunan öğrencilerin kaza geçirdiklerini belirterek, bu öğrencilerden Gülşen Gürkan (15), Ayşe nur Özbay, Murat Deli Mehmet (18) ve Esra Demirci (17) dışındakilerin tedavilerinin tamamlanarak yola çıkarıldığını belirtti. Ahmet Ak, bu 4 öğrencinin birkaç gün tedavileri yapıldıktan sonra, memleketlerine gönderileceğini kaydetti. İki otobüs ile yola çıkan Arhavi kafilesini Vali Vekili Abdullah Şahin, Vali Yardımcısı Kürşat Karabıyık yolcu etti. Vali Vekili Abdullah Şahin, burada yaptığı açıklamada, kazanın duyulmasının ardından kentteki ilgili bütün birimleri seferber ettiklerini belirterek, "Arkadaşlarımızın burada kaldığı sürece bütün ihtiyaçları valiliğimiz tarafından karşılanmıştır. Özel eşyaları ve giysileri de dahil hepsi karşılandı. Bir otobüs kendilerinin vardı. Şimdi buna bir de Kahramanmaraşspor Kulübü'nün aracını dahil ederek sorun çözüldü. Burada kalan 4 öğrencinin durumu ile de yakından ilgilenerek, tedavilerin tamamlanmasının ardından onları da göndereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum