1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de feci kaza: 1 ölü
Artvin'de feci kaza: 1 ölü

Artvin'de feci kaza: 1 ölü

Artvin'deki feci kazada kamyon, karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Kazada, motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

A+A-

Artvin'de, bir kamyonun karşı yönden gelen motosiklete çarptığı kazada, bir süre kamyon tarafından sürüklenen motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, kaza Borçka ilçesi çıkışı Çindoma mevkiinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Hopa'ya gitmekte olan Kemal G. yönetimindeki kamyon, karşı yönden gelen ve viraj dönüşünde karşı şeride geçtiği ileri sürülen Rıfat Örtayazıcı (45) yönetimindeki motosiklete çarptı.

Motosiklet sürücüsünü bir süre sürükleyen kamyon güçlükle durabilirken, Örtayazıcı olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Kemal G. ise gözaltına alındı. Motosikletli sürücünün cesedi, kamyonun altından çıkarılarak Borçka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Görgü şahidi bir vatandaş, olay yerine geldiğinde her tarafın toz duman içerisinde olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum