1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de mazot operasyonu
Artvin'de mazot operasyonu

Artvin'de mazot operasyonu

Artvin'de kamu kurumlarına ait iş makinalarının depo kapaklarını kırarak mazot hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 3 kişi yakalandı.

A+A-

Artvin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bir süredir bazı araçlara belirsiz kişi ya da kişilerce piyasaya değerinden çok daha uzuz fiyatla motorin satıldığı duyumu üzerine, araştırma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan yoğun çalışmalar neticesinde, Artvin merkezinde C.Y. (36) ve C.Ö. (25) isimli şahısların, çoğunluğu kamuya ait iş makineleri olmak üzere çeşitli dizel araçların depo kapaklarını kırıp açmak suretiyle motorin hırsızlığı yaptığı tespit edilmiştir. Elde edilen bu bilgiler üzerine, Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bilgileri dahilinde İl Jandarma Komutanlığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen operasyonlar sonucu; 9 Mart Cuma günü C.Y., C.Ö ve H.K (28) isimli şahıslar, beraberinde kiraladıkları araç, 120 litre motorin ile 1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve bu silaha ait 4 adet fişek, 5 adet mavzer mermisi, 7 adet av tüfeği fişeği ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Şahıslar bugün Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmiştir" denildi.
Konuyla ilgili tahkikatın devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum