1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. ARTVİN'DE TOPBAŞ DESTEKLİ PROPAGANDA
ARTVİN'DE TOPBAŞ DESTEKLİ PROPAGANDA

ARTVİN'DE TOPBAŞ DESTEKLİ PROPAGANDA

Memleketine giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş, 30 Mart'tan sonra Artvin'de yatırımlar döneminin başlayacağını söyledi.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş, Artvin'de Çarşı Mahallesi AK Parti yeni hizmet binası ile seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. 

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe, AK parti ilçe adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Artvin Kalesi'nin altında davul zurna ile karşılanan Topbaş, davul zurna ekibi ile Tulum çalan kişiyi yanına çağırarak bir süre dinledi. Topbaş, yaptığı konuşmada, “İstanbul şu anda dünyanın izlediği, gıpta ettiği, gelişen bir Kent oldu. Dünyaya adeta meydan okuyan bir Kent ortaya çıkartıyoruz. Sizlerin de gurur duyduğu bir insan olarak bu yönetimi üstlenmiş olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

kadirtopbas2.jpg

Artvin’i ve ilçelerini yeniden inşa etmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teknik ekiplerini Artvin'e göndererek bazı incelemeler yaptırdıklarını ifade eden Topbaş, "Burada yaptıkları teknik çalışmaları ve olabilecek çalışmaları bizlere anlattılar. İnşallah 30 Mart sonrası bir farklı Artvin hareketi başlayacak. Yani 30 Mart tarihini Artvin için bir kader günü, bir yeni sayfa, bir devrim noktası, bir milat olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Topbaş, yerel yönetimlerin yarı sivil toplum örgütleri olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: “Yerel yönetimde biraz kişisel menfaat, şehir menfaati ve ilçe menfaati ön plandadır. Siyasi mülahaza, siyasi düşünceler, ideolojik kavramlar yerel yönetimden uzak kalmaması gerekir ki doğru hizmet alalım. Burada bu zamana kadar görev yapmış olan arkadaşlarımız ve hemşerilerimiz var. Sağ olsunlar ama yeni bir heyecanın, yeni bir anlayışın, yeni bir yönetimin gelebilmesi için Artvinli halkımızın bunu da istemesi gerekiyor.”

kadirtopbas1.jpg

Doğayı kirletmenin, geleceği karatmak olduğunu kaydeden Topbaş, şunları söyledi: “Çöp yığınlarından geçilmeyen İstanbul vardı ama bugün İstanbul'da günde 15 bin ton çöp toplanıyor. Çöpten, metan gazından 200 bin insanın elektriğini üretiyoruz. Şimdi gelirken Çoruh Vadisini gördüm, çöpler yanıyor, duman çıkıyor. Vahşi depolama yapılıyor ve Çoruh Nehri Vadisine atıyorsunuz. Onun sızdırdığı su, kola renginde bir bardak çöp suyu 40 ton suyu kirletecek güçtedir. Orada duman çıkıyor, yanıyor. Oraya birkaç baca koyup o gaz alınsa elektik üretilir. Öyle çöpleri yamaçtan aşağı boşaltmak olmaz. Bu doğayı kirletmek, geleceği karatmak demektir."

30 Mart tarihinden sonra Artvin'de yatırımlar döneminin başlayacağını vurgulayan Topbaş, “Özellikle alt yapı başta olmak üzere ve diğer imkanlar ne gerekiyorsa her daim başkanlarımın yanındayım. Biraz önce sordum Artvin merkezinin nüfusu kaçtır diye, yaklaşık 25 bin civarında dediler. İstanbul'un bir küçük mahallesi kadar, bir dokunsak havaya kaldırırız" şeklinde konuştu.

Topbaş ve beraberindekiler, daha sonra hizmet binası ile seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Topbaş, Dünya Bürün Şampiyonu Mehmet Özyürek ile de tanıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum