1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'deki turnuva sonuçlandı
Artvin'deki turnuva sonuçlandı

Artvin'deki turnuva sonuçlandı

Artvin'in Şavşat ilçesinde ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen Kur'an Kursları arası halı saha futbol turnuvası sona erdi.

A+A-

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen halı saha turnuvasına ilçede faaliyet gösteren 14 Kur'an Kursu takımı katıldı. 20 gün süren turnuva renkli görüntülere sahne olurken bazı amatör minik futbolcular izleyenleri büyüledi.Turnuvaya katılan bütün takım oyuncularına maçlar süresince öğlen yemeği birer pide ve ayran ikram edildi. İlçe Müftülüğünden Erol Kara'nın yapmış olduğu organizasyonda 8 ay süresince eğitim ve öğretimde yorulan öğrencilere yaz Kur'an kurslarında eğlendirmek rahatlatmak ve dini eğitim vermek amaçlandığı belirtildi.

Turnuvada yarı finalde Balıklı Cami-Özbek Cami ile Dutlu Camii-Söğütlü Cami Kur'an kursları takımları karşılaştılar. Rakiplerine üstünlük sağlayan Dutlu Cami ve Özbek Cami takımları finalde karşı karşıya geldiler. Yapılan final maçında ilk yarıyı 5-1 yenik kapatan Dutlu Cami takımı, maçın ikinci yarısında adeta gol olup yağdı ve rakibine 7-5 üstünlük sağlayarak birincilik kupasının sahibi oldu. Turnuvanın ikincisi Özbek Cami, üçüncülüğü ise Söğütlü Cami takımı oldu.
Final maçı sonrası kupa töreninde bir konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Asker Dede, maçların centilmenlik havası içerisinde geçtiğini, turnuvada hedefledikleri amaca ulaştıklarını belirtti.
Dereceye giren takımlara kupaları İlçe Müftü Vekili Asker Dede, Diyanet Sen Temsilcisi Dinçer Köroğlu ve Türk Diyanet Vakıf Sen Temsilcisi Hamit Şentürk tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız