1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'in yarışması sonuçlandı
Artvin'in yarışması sonuçlandı

Artvin'in yarışması sonuçlandı

Artvin Valiliği'nin düzenlediği “Geçmişten Geleceğe Artvin” konulu mektup ve anı yarışmasında dereceye girenler açıklandı

A+A-

Artvin Valiliği'nin düzenlediği, “Geçmişten Geleceğe Artvin” konulu Fotoğraf, Gurbetten Artvin'e Mektup, Artvin'den Gurbete Mektup ve Artvin konulu Anı yarışmasının birincileri belli oldu.
Artvin Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Artvin'de Hayat, İnsan ve Tabiat Manzaraları konulu fotoğraf kategorisinde, Faruk Akbaş birinci olurken, Süleyman İnal ikinci, Zeka Sağlam ise üçüncü oldu. Artvin Anadolu Ajansı muhabiri Bayram Sarayoğlu'nun eseri ise, sergilemeye layık görüldü.
Gurbetten Artvin'e Mektup kategorisinde, “Memleket Mektubu” adlı eseri ile İlkifitar Ezberci birinciliğe laik görülürken, “Sayın Valim Beni Neden Ağlattın” adlı eseri ile Esra Usta ikinci olurken, “Merhaba Ula Haydersun” adlı eseri ile Metin Boztepe üçüncü oldu.
Artvin'den Gurbete Mektup kategorisinde, “Gözümüm Işığı” adlı eseri ile Nazan Uzungül birinci olurken, “Oğlum Yavrum, Yiğidim İsmailim” adlı eseri ile Yalçın Temiz ikinci, “Artvin'den Gurbete Mektup” eseri ile Beyhan Köse üçüncü oldu.
Artvin konulu, Anı Yarışması kategorisinde ise, “Beyaz Ölüm” adlı eseri ile Ömer Yerlikaya birinci, “Efkar Tepesi Deyince” adlı eseri ile Nuri Aksakal ikinci, “Beta Köprüsünde Bir Gece” adlı eseri ile Hikmet Kavasoğlu üçüncü oldu.
Yarışmada dereceye girenlere, Artvin Halk Eğitim Merkezi salonunda 22.6.2007 Cuma günü düzenlenecek törenle, ödülleri Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu tarafından verilecek. Yarışmada kategorilerinde dereceye giren yarışmacının, birincisine 3 bin ytl, ikinciye 2 bin ytl, üçüncüye ise bin ytl para ödülü verileceği belirtildi. Ayrıca ödül töreninde yarışmanın juri üyeleri de hazır bulunacağı ifade edildi.
Ödül törenin ardından Artvin Öğretmenevinde, Artvin'den Hayat, İnsan ve Tabiat Manzaraları, adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergileme alan fotoğrafların sergileneceği kaydedildi. Açıklamada ayrıca, Artvin konulu şiir, Eski Artvin'de hayat konulu araştırma-inceleme ve Nasıl bir Artvin'de yaşamak istersiniz, konulu kompozisyon yarışmalarının değerlendirmelerinin sürdüğü ve sonuçlarının ise, 20.6.2007 Çarşamba günü açıklanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız