1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Avcı, “Rizeliler, Blokcu ve Hayırcılara 1 Kasımda cevabını verecek”
Avcı, “Rizeliler, Blokcu ve Hayırcılara 1 Kasımda cevabını verecek”

Avcı, “Rizeliler, Blokcu ve Hayırcılara 1 Kasımda cevabını verecek”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı paydasında birleşen blok ve hayır siyaseti karşısında Rizeli hemşerilerim, 1 Kasım’da bu kesime bir kez daha gerekli dersi verecektir.”

A+A-

Avcı, “Seçimler sonrasında yapılacak 2016 bütçesinde yatırım kalemlerine ödenekler aktarılacak ve Rize’mizin vizyonuna uyun projeler hızla hayata geçecektir”

avci2-001.jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, yapmış olduğu açıklamalarda Türkiye’nin 7 Haziran sonrasında yaşadığı siyasi gelişmelerden, AK Parti’ye karşı oluşturulan “Blokçu ve Hayırcı” siyasetine, AK Parti Rize İl Teşkilatının 1 Kasım hedefinden ve Rize’de devam eden mega projelerin son duruma dek birçok konuya değindi.

Başkan Avcı, İyidere, Derepazarı ve Rize şehir merkezinde esnaf, vatandaş ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

BLOK VE HAYIR SİYASETİNE KARŞI TEK ÇARE MİLLİ İRADE OLDU

“7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan süreç Türk siyasi tarihi açısından çok önemlidir. Partimizin kurucu genel başkanı ve doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye karşı oluşturulan blok Türkiye’ye fetret devri yaşatmaya çalıştı. AK Parti hükümetleri dönemindeki kazanımlar oluşturulmak istenen bu ara dönem ile ortadan kaldırılmak istendi. Muhalefet partilerinin oluşturduğu AK parti karşıtı blok siyasetinin sonuçsuz kalmasından sonra ortaya bu kez de “Hayır” siyaseti çıktı. Blok ve hayır siyaseti karşısında milli iradeye gitmekten başka çare yoktu.”

avci3-001.jpg

AVCI, “AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAKTIR”

“Halkın oyları ile seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin kazanımları karşısında geliştirilen blok ve hayır siyasetine karşı milli iradeye, halkın tercihine başvuruldu. 1 Kasım seçimleri bu blok ve hayır siyaseti karşısında milli iradenin yeniden şahlanacağı bir seçim olacaktır. AK Parti kısa bir dönemden sonra yeninden tek başına iktidar olacaktır.”

AVCI, “RİZE’DE KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ, HEDEFİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMAKTIR”

“Rize, Türkiye’de seçim sonuçlarının merakla beklendiği bir şehirdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olması hasebiyle Rize’nin seçim sonuçları çok önemlidir. Muhalefet partilerinin tümüne saygımız var ancak biz Rize’de kendimizle yarışıyoruz. AK Parti bir önceki seçimde aldığı oy oranı ile Türkiye birincisi oldu. 1 Kasım’da oy oranımızı arttırarak yine Türkiye’de birinci parti olmak hedefimizdir. Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı paydasında birleşen blok ve hayır siyaseti karşısında Rizeli hemşerilerim, 1 Kasım’da bu kesime bir kez daha gerekli dersi verecektir.”

avci1-002.jpg

 SEÇİMDEN SONRA HAZIRLANACAK 2016 BÜTÇESİYLE RİZE’DEKİ YATIRIMLAR HIZ KAZANACAK

“Rize’miz için olmazsa olmaz dediğimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı bir çok mega projemiz var. Havalimanı, lojistik üs gibi kamuoyunun yakından takip ettiği projeler… Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile Rize’de alacağımız rekor oy ve yeniden tek başına AK Parti iktidarı ile bu yatırımlar hızlanacak ve en kısa sürede tamamlanacaktır. Bilindiği gibi ülkemiz şu anda geçici bir bütçe ile seçimlere gidiyor. Seçimler sonrasında yapılacak 2016 bütçesinde yatırım kalemlerine ödenekler aktarılacak ve Rize’mizin vizyonuna uyun projeler hızla hayata geçecektir.”

Avcı’ya ziyaretlerinde, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangün, İl yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Telat Tüfekçi, AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Mustafa Sivri eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum