1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AVCI'DAN İTİRAF:7 HAZİRAN BİZE BUNU HATIRLATTI
AVCI'DAN İTİRAF:7 HAZİRAN BİZE BUNU HATIRLATTI

AVCI'DAN İTİRAF:7 HAZİRAN BİZE BUNU HATIRLATTI

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, il danışma toplantısında, 7 Haziran'ın kendilerine neyi hatırlattığını üstüne basa basa böyle ifade etti:

A+A-

AK Parti Rize İl başkanlığının düzenlemiş olduğu 69. İl danışma meclisi toplantısı teşkilat mensuplarının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; İl başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak, Genel Merkez Rize koordinatörü, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Rize eski Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize belediye başkanı Reşat Kasap, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl kadın kolu ve gençlik kolu başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Teşkilat içi çalışmalarının değerlendirildiği il danışma meclisi toplantısının açılış konuşmasını İl başkanı Muhammed Avcı yaptı.

Avcı konuşmasında Türk demokrasi tarihinin 7 Haziran seçimlerinde çok farklı bir tecrübe edindiğini belirterek, “AK Parti karşısında ulusal ve uluslararası güçlerin oyunlarını ve bu oyunlara alet olan muhalefet partilerini gördük. Yıllardır düşman olduğunu bildiklerimizin kardeş olduğunu gördük. Bütün bunların tek sebebi AK Parti’yi meşru ya da gayri meşru yollarla iktidardan indirme gayesiydi. Ama AK Parti’nin ve bizlerin bir gayesi var. O da vatanımızın 780 bin kilometrekaresine hizmet götürmektir. Dünya mazlumlarının hamiliğini yapmaktır. Bu ülkeyi kendi manevi değerlerini koruyarak muhasır medeniyet seviyesine çıkarmaktır.” dedi.

İl başkanı Avcı, “Şimdi tüm kırgınlıkları bir tarafa bırakarak bu vatan ve millet için yeni destanlar vaktidir. 2023,2053 ve 2071 hedefleri bu milletin yeni destanları olacaktır. Bu destanı yazacak olanlar muhtar bile olamaz denilen bir genel başkanın arkasında korkusuzca büyük bir sevdayla giden ve görevi bizlere devrederek dimdik bizlerin arkasında duran kurcular kulumuz, sandık görevlilerimiz, mahalle başkanlarımız, ilçe yönetimlerimizdir, belediye başkanlarımızıdır. İl yönetimimizdir. Milletvekillerimizdir. 7 Haziran birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektiğini bizlere bir kere daha hatırlatmıştır. Geçmişindeki sağlam köklerinden aldığı güçle atiye bakan bu teşkilatlar çok daha güçlü bir azim ve kararlılıkla yeni seçime hazırlanacaktır.” diye konuştu.

 Toplantının son bölümünde teşkilat çalışmalarının sunumları ve müzakereler yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum