1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Avcı'dan yaş çay fiyatı paylaşımı
Avcı'dan yaş çay fiyatı paylaşımı

Avcı'dan yaş çay fiyatı paylaşımı

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye gerçekleştirilen ziyareti sosyal medya hesabımndan paylaşıp, "16 Mayıs’ta ÇAY fiyatının açıklanması için Tarım bakanımız ilimizi ziyaret edecek." notunu düştü.

A+A-

Muhammed Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Milletvekillerimiz, RTSO başkanımız, Borsa başkanımız ve Esnaf Odası başkanımızla birlikte Tarım bakanımızla görüşerek ÇAY gündemli verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Müstahsillerimizin sorun yaşamaması adına heyet olarak tüm hassasiyetleri dile getirdik. 16 Mayıs’ta ÇAY fiyatının açıklanması için Tarım bakanımız ilimizi ziyaret edecek. Açıklanacak olan fiyatın ve alınan kararların ilimize, vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum