1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Avcı’ya tam destek verdiler
Avcı’ya tam destek verdiler

Avcı’ya tam destek verdiler

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı’ya 24 Haziran seçimlerinde tam destek sözü.

A+A-

Milletvekili Adayı Avcı Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği’ne yaptığı ziyarette, Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, Salvader Dernek Başkanı Dursun Ali Toptan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, İl Genel Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Rahmi Metin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

avc4.jpg

AHMET KABİL: “MECLİSTE DAHA GÜÇLÜ OLMAK İÇİN AVCI’YA DESTEK”
Rize eski Milletvekili Ahmet Kabil, “Muhammed beye vereceğiniz destek çok önemli. Hem hizmet alma, hem de mecliste daha güçlü olmak açısından biz bu desteği vereceğiz” dedi.

HALİL BAKIRCI: “MUHAMMED AVCI BU BÖLGENİN KÜLTÜRÜYLE YOĞRULDU”
Rize Belediye eski Başkanı Halil Bakırcı, “Muhammed Bey bu bölgenin kültürüyle yoğrulmuş bir insandır. Muhammed Bey Salarha deresinin gür sesini arkasında hissederse çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi iyi takip eder” diye konuştu.

avc3-001.jpg

DURSUN ALİ TOPTAN: “MUHAMMED AVCI’NIN KAPISINI ÇALDIĞIMIZDA BİZE HEP DESTEK OLDU”
Salvader Dernek Başkanı Dursun Ali Toptan da yaptığı açıklamada “Sayın vekil adayımız Muhammed Avcı bu derneğin kurucu üyelerindendir. Biz Salvader ailesi olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Muhammed Avcı’nın il başkanlığı döneminde ne kadar kapısını çaldıysak bize “şu olmaz veya şuna bakamam” dememiştir. Elinden gelen bütün gayreti göstermiştir. Doğalgaz çalışmamız için yanına gittiğimizde de telefonlara sarıldı, Enerji Bakanlığına kadar aramadık yer bırakmadı” ifadelerini kullandı.

avc1-002.jpg

MEHMET KAZANCI: “MUHAMMED AVCI GENÇ VE BİRİKİMİ FAZLA BİR KİŞİDİR”
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ise “Allah vekilimizin de bölgemizin de bahtını açık etsin. Sayın Muhammed Avcı genç ve birikimi fazla bir kişidir. Hepimiz el birliğiyle inşallah mecliste kendisini milletvekili olarak görmek için destek vereceğiz” dedi.

avc2-002.jpg

RAHMİ METİN: “MUHAMMED AVCI’YA GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ”
İl Genel Meclisi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Rahmi Metin de konuşmasında, “Rize’mizin evladı olan ve derneğimizin kurucu üyelerinden olan Muhammed Avcı beye gereken desteği vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

salaha7.jpg

Avcı Tünellerin Devamını Müjdeledi
“Salarha Tünelleri çift tüplü yapılıyorsa bunun mutlaka devamı düşünülmüştür” diyen AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, “Salarha’ya hak ettiği yatırımlar yapılacaktır” şeklinde konuştu.
Avcı, Salarha Vadisi Yeni Şehir Kalkındırma ve Dayanışma Derneği ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada, Salarha Tünelleri’nde Cumhurbaşkanlığı ve meclis seçimlerine kadar birçok konuya değindi.

avci8.jpg

 “CUMHURBAŞKANI’NA AYRI AK PARTİ’YE AYRI OY VERMEK TESPİHİN İMAMESİNİ KOPARMAKTIR”
Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etkin bir şekilde hükümet edebilmesi için mecliste 400 AK Parti milletvekilinin olması gerektiğini vurguladı.
Avcı, “Cumhurbaşkanlığı’nda oyumu Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekillinde ise başkasına oy veriyim diye söylemler duyuluyor. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Bu senaryonun planlayıcıları Türkiye’de değildir ve Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenler de değildir. Maksat tespihin imamesini almaktır. İmame alınınca tespih dağılacaktır. Sadece Cumhurbaşkanı’nın seçilmesi yeterli değil, yanına onun gibi düşünen, onun duygusuyla beslenmiş, onun siyasi paradigmasıyla hareket edecek en az 400 tane milletvekili teslim etmemiz lazım” dedi.

avci9.jpg

“SADECE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A OY VERMEK ONU ELİ KOLU BAĞLI PEHLİVAN GİBİ MİNDERE ÇIKARMAYA BENZER”
Avcı verdiği örnekle milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimini arasındaki uyumun nasıl olması gerektiğini şöyle aktardı, “Bizim bir pehlivanımız var. Sürekli onu mindere çıkarıyoruz herkesi deviriyor. Bu sefer ona diyoruz ki ‘yahu pehlivanımız sen herkesi güzel deviriyorsun ama bu sefer seni rakiplerinin karşısına elini ayağını bağlayarak çıkarmak istiyoruz’ ve yine rakiplerini yenmeni istiyoruz. Bu olacak iş değildir. Bu oyuna kesinlikle gelmeyelim. Meclis çoğunluğu olmadığı müddetçe Cumhurbaşkanımızın hükümet edebilmesi asla mümkün değildir. Sadece kanun hükmünde kararname yetkisi vardır. Bunlar da yasaların üzerinde değildir” diye konuştu.

avci5-003.jpg

“SALARHA VADİSİ BİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI”
Avcı, “Salarha Vadisi bize bu güne kadar her zaman sahip çıktı. Vereceğiniz güçlü destek sonrasında bölgemize yatırım alırken elimizde önemli veriler olacaktır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Salarha köylerine ve belediyelerine bizim iktidarımızdan önce görülmeyen yatırımları yaptık” dedi. 

salaha6.jpg

“BİZ SIRTIMIZDA KÜFE TARIŞIRIZ, BOL KESEDEN ATAMAYIZ” 
Avcı, “Bir bölgeye çift tüplü bir tünel yapılıyorsa bunun mutlaka arkasında bir düşünce ve planlama vardır. İktidar partisi sahipleri sırtında küfe taşımaktadır. Biz bol keseden atamayız. Bütün hazırlığımız tamamladıktan sonra ancak konuşabiliriz. Salarha Vadisi’ne gerek yatırım mutlaka yapılacaktır. Muhalefet partileri gibi değiliz. Bazı siyasi partiler Salarha vadisine gidip, bunlar bu güne kadar Salarha Tüneli’ni yapamadı, biz Recep Tayyip Erdoğan’a söyleyeceğiz yaptıracağız diyorlar. Yani Recep Tayyip Erdoğan adına da konuşmaya başlayan muhalefet partisi siyasetçileri var. Rize vilayetinde Recep Tayyip Erdoğan adına birileri konuşacaksa bunlar AK Parti’nin 3 milletvekili adayıdır” dedi.
avci10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum