1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Avni Kâhya, Ardeşen’deki projeleri anlattı
Avni Kâhya, Ardeşen’deki projeleri anlattı

Avni Kâhya, Ardeşen’deki projeleri anlattı

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kâhya, katıldığı canlı yayın programında 31 Mart yerel seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı.

A+A-

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Avni Kâhya, “Ardeşen’de çok güzel bir seçim dönemi geçiriyoruz. Kadın kollarımız arı gibi çalışıyor. Biz sadece seçimi değil, vatandaşlarımızın gönlünü de kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

İLÇEYE OTOPARK PROJESİ
Şehirde yaşanan otopark sorununa kalıcı çözüm üretmek adına çalışmalar yaptıklarını aktaran Kâhya, açık ve kapalı olmak üzere toplamda 10 bin metrekarelik otopark projelerinin olduğunu söyledi.

DENİZ ALABALIĞI ARDEŞEN’İN SEMBOLÜ OLACAK
İlçede bulunan derelerde yumurtlayan ve denizde yaşayan alabalık türünün var olduğunu ve bunun geliştirilmesi için çalışmalara devam edeceklerini belirten Kâhya, “Karadeniz deniz alabalığı fırtına deresinde yumurtasını yapar, büyüme evresini denizde geçirir. Alaska ve Van’da yaşanan balık göçleri şenliklerinin aynısının Ardeşen’de yapma imkânımız var. Bu projenin hayata geçmesi için uğraşacağız” dedi.

ÇÖP DEPOLAMA ALANI SOSYAL YAŞAM MERKEZİ OLACAK
İlçede bulunan çöp depolama alanını ortadan kaldıracaklarını belirten Kâhya, buraya içerisinde yürüyüş yolları, parklar, dinlenme ve spor alanlarının bulunduğu bir sosyal yaşam merkezi yapacaklarını söyledi.
 
SAHİLE SOSYAL ALAN
Limanın arkasında bulunan alana deniz dolgusu ile sosyal bir alan yapacaklarını belirten Kâhya, bu proje ile Ardeşen’in nefes alacağını, sahil yolunu kullanan turistlerin de uğrak mekânı haline geleceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum