1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder'de 2 araç kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı
Ayder'de 2 araç kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Ayder'de 2 araç kafa kafaya çarpıştı: 8 yaralı

Ayder'de 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı

A+A-

Ayder’den Çamlıhemşin yönüne doğru giden L. B. idaresindeki 53 AR 040 plakalı araç ile karşı taraftan gelen ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 SR 5139 plakalı otomobil, Sis Otel önünde kafa kafaya çarpıştı.

kaza6-019.jpg

Kazada 3'ü ağır 8 kişi yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar ve ilçe belediyesi Zabıta ekipleri yaparken, kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan L. B., E. Y. ve N. G. Rize’ye sevk edilirken; Ç. Y., M. E., O. Y., B. Y. ve B. Y. de Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Çarpışma sonucu iki araç kullanılamaz hale gelirken, yol kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılması ile ulaşım tekrar normale döndü.

kaza5-029.jpg

kaza4-048.jpg

kaza3-067.jpg

kaza2-097.jpg

kaza1-101.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum