1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AYDER'DE GÜZELLİK EĞİTİM KAMPI
AYDER'DE GÜZELLİK EĞİTİM KAMPI

AYDER'DE GÜZELLİK EĞİTİM KAMPI

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder yaylasındaki, Kaçkar Resort Hotel’de, Eğitim saç tasarım güzellik ve bakım Kampı düzenlenecek.

A+A-

5-8 Ekim tarihlerinde düzenlenecek olan eğitim kampına Türkiye’nin 4 bir tarafındaki usta makasların yanısıra, Almanya’dan kuaför salon sahipleri de iştirak edecek.

4 günlük eğitim kampında saç kesimi, kalıcı makyaj, topuz ve makyaj olarak dünyaca üne sahip akademisyenler eşliğinde gerçekleşecek eğitimler sonunda katılımcılara sertifikaları verilecek.

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek eğitim kampı çalışmasında ayrıca, kendi tasarımını oluşturacak kuaförler için bir de ‘Saç tasarım yarışması’ düzenlenecek

Eğitim kampı Zil Kale ve Çamlıhemşin’in diğer doğal ve tarihi güzelliklerini de içine alan gezi programını da kapsarken konaklama; Kaçkar Resort Hotel’de gerçekleşecek.

ysmn-001.jpg

Antalya’daki Jasmine Coiffeur Hair Design & Beauty Center Güzellik Salonu’nun işletmecisi Rize Pazarlı Yasemin Beyaz Üst tarafından organize edilen organizasyonda, topuzda Savaş Aydoğan, kalıcı makyajda Erdal Bektaş, kesimde Bülent Keklikçi, Work Show’da Dilek Yılmaz, Buket Eriz, Emine Çakar yer alacak.

Rize Ayder Eğitim Saç Tasarım Güzellik ve Bakım Kampı’nın, Türkiye’nin cenneti olan yöreyi tanıtmak ve katılımcıların bilgi alış verişini sağlamak için akademisyenler eşliğinde yeni tasarımlar öğrenmeyi amaçladıklarını ifade eden Yasemin Beyaz Üst, “Bizler kuaför olarak işimizde daha başarılı olup kendimizi yenilemek ve daha iyi hizmet verebilmek için eğitimin şart olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla insana güzellik katmak için doğanın güzelliğinden ilham almak lazım diyerek Ayder’de eğitim kampı yapmaya karar verdik. Bu sene 3’üncüsü gerçekleşecek olan Rize Ayder Eğitim Kampı her geçen yıl katılımcı sayısı yükselerek büyüyor. Değerli hocalarımızın katkıları ile eğitim programı amacına ulaşıyor. 7 Ekim çarşamba günü saat 18.00’de Ayder Kaçkar Resort Hotel’de yapılacak gala gecemizde yeni tasarımlar halkımıza sunulacak.” dedi.

İLGİLİ HABER: Usta eller Ayder'deki eğitim seminerine katıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız