1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AYDER'DE KARDAN ADAM ŞENLİĞİ
AYDER'DE KARDAN ADAM ŞENLİĞİ

AYDER'DE KARDAN ADAM ŞENLİĞİ

RİZE’NİN ÇAMLIHEMŞİN İLÇESİ AYDER YAYLASI’NDA BU YIL 9'UNCUSU DÜZENLENEN KARDAN ADAM ŞENLİĞİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

A+A-

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası’nda bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kardan Adam Şenliği bugün düzenlenen etkinliklerle başladı.

kardanadam3-002.jpg
 
Çamlıhemşin Doğa Sporları İhtisas Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Kardan Adam Şenliği’nin 9'uncusu bugün düzenlenen etkinliklerle başladı. Geleneksel hale gelen şenliklerin ilk gününde etkinliklere katılanlar kar üzerinde naylon, bot ve şambreller ile kayarak eğlendiler.

kardanadam2-002.jpg

Etkinlik kapsamında Türkiye Kayak Federasyonu tarafından tüfekli atış sporu olan Biatlon Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi.

kardanadam1-001.jpg

Şenlikte mahalli sanatçıların konserleri de gerçekleşti. Şenliğin ilk gününde şenliğe katılanlar saatlerde kar üzerinde horonlar oynadı.

İşte şenlikten ilginç görüntüler:

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum