1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder'de kuaför eğitim semineri sona erdi
Ayder'de kuaför eğitim semineri sona erdi

Ayder'de kuaför eğitim semineri sona erdi

Ayder'de bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve uluslararası ünlü isimlerin de katıldığı kuaför eğitim semineri sona erdi.

A+A-

Sektöründe Antalya’da faaliyet gösteren Rize Pazarlı Yasemin Beyaz Üst’ün organizasyonuyla bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve ünlü güzellik uzmanlarının da katıldığı eğitim semineri 5-8 Ekim 2015 tarihleri arasında Ayder Kaçkar Resort Hotel’de gerçekleştirildi.

kuafor1a.jpg

Organizasyonda Savaş Aydoğan, Erdal Bektaş, Bülent Keklikçi, Dilek Yılmaz, Buket Eriz, Emine Çakar gibi ödüllü eğitmenler yer alırken  7 Ekim 2015 çarşamba günü saat 18.00’de Ayder Kaçkar Resort Hotel’de Gala programında yeni tasarımlar il dışından ve bölgeden eğitime katılanlara sunuldu.

kuafor3-001.jpg

Eğitime Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Hollanda ve Almanya’dan da kuaförler katıldı.

kuafor2-001.jpg

4 günlük program sonrasında düzenlenen gala gecesinde katılımcılara protokol tarafından plaket takdim edilirken dereceye giren ilk 3 katılımcıya Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan tarafından kupa ve madalyaları verildi.

kuafor5.jpg

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan yaptığı açıklamada, “Benzeri eğitim, kongre tarzı etkinlikler, bölgemizde günbegün artmaktadır. Doğu Karadeniz, sahip olduğu güzellikler ile güney illerimize bu konularda rekabete girebilecek düzeye doğru yol alıyor olmasından mutluluk duyuyoruz. Benzeri faaliyetlerin bölge Turizmini sezonluk olmaktan çıkararak her mevsime yayabileceği bir fırsatı ortaya koyacağını, bu konuda başta hemşehrilerimiz olmak üzere hepimizin organizasyon ve tur firmalarıyla daha yakın temas halinde olmaları gerekmektedir. Kuaförler ve güzellik uzmanlarına dönük bu eğitimin başarılı olması temennisiyle, emek verenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

kuafor4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız