1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder'de şenlik için kar yağışı bekleniyor!
Ayder'de şenlik için kar yağışı bekleniyor!

Ayder'de şenlik için kar yağışı bekleniyor!

Ayder'de hafta sonu yapılacak Kardan Adam Şenliği için karın yağması bekleniyor

A+A-

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda bu yıl 27-28 Ocak'ta 10'uncusu düzenlenecek olan Kardan Adam Şenliği öncesinde yaylaya kar yağması bekleniyor. 

kardanadam05.jpg

Rize'nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası'nda bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Kardan Adam Şenlikleri 27-28 Ocak tarihinde yapılacak. Ancak hava sıcaklıklarının son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dolayısıyla yaylada şenlik alanında karlar eriyince yeşil örtü ortaya çıktı. 

ayderkar.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan "Önümüzdeki günlerde Ayder için ve bölge için bir kar uyarısı var ancak yağması bizim için iyi olacaktır. Çünkü adı üzerinde Kardan Adam Şenlikleri adını kardan almış. Kar yağmaması durumunda daha yukarı yerlere doğru bazı etkinlikleri kaydırabiliriz. Bu süreçte elimizden gelen sadece kar yağmasını beklemek eğer yağarsa Ayder'de şenlikte görsellik açısından muhteşem bir görüntü olacaktır'' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum