1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayrılmış, MHP Pazar İlçe Başkanlığına aday oldu
Ayrılmış, MHP Pazar İlçe Başkanlığına aday oldu

Ayrılmış, MHP Pazar İlçe Başkanlığına aday oldu

Muhittin Ayrılmış, hafta sonu yapılacak MHP Pazar İlçe Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

A+A-

2 Nisan Pazar günü yapılacak Milliyetçi, Hareket Partisi Pazar İlçe Kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Muhittin Ayrılmış, “Bugüne kadar verilen görevlerden hiç kaçmadığımız gibi bugün de yaklaşan ilçe kongresinde ülkücü büyüklerimizin verecekleri her türlü görevi gurur ve onurla kabul edeceğiz” dedi.

muhittinayrilmis.jpg

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Ayrılmış, “Ülkemizin dar boğazdan geçtiği bu kritik dönemde biz Türk milliyetçileri, ülkücüler; üstlenmiş olduğumuz görevin farkındayız. Bu kritik süreçte ülkücü kadroların gücü, siyasi yeteneği ve bilgi birikimin en yüksek seviyede olması eski tarih, yakın tarih ve gündemle alakalı gerçek bilgilere sahip, ocak kültürü almış, bir diğer tabirle ocakta pişmiş ülkücülerden oluşmuş olması elbette ki her dava adamının arzusudur. Kuruluşundan günümüze kadar ülkenin sigortası konumunda olan mensubiyetinden onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin birçok kademesinde görev aldım. 80 öncesi ve sonrasında çile çekmiş birçok büyüğümüzle çalıştım. 2 kez belediye meclis üyesi adayı oldum. 2,5 yıl ilçe başkan yardımcılığı, yani teşkilat başkanlığı görevini yürüttüm. En son yapılan genel seçimde, ilçe başkan yardımcılığının yanında seçim koordinasyon başkanlığı görevinde bulundum. Üstlendiğim görevleri vefakâr ülkücü abilerimle ve kardeşlerimle birlikte tüm gücümüzle yerine getirmeye çalıştık. Bugüne kadar verilen görevlerden hiç kaçmadığımız gibi bugün de yaklaşan ilçe kongresinde ülkücü büyüklerimizin verecekleri her türlü görevi gurur ve onurla kabul edeceğiz. Bu bağlamda 02.04.2017 Pazar günü yapılacak olan MHP Pazar ilçe kongresinde başkan adayı olduğumu ülkücü camiaya ve kamuoyuna saygıyla ilan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum