1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Bak Pazar'da seçmenle buluştu
Bakan Bak Pazar'da seçmenle buluştu

Bakan Bak Pazar'da seçmenle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Pazar'da teşkilat mensupları ve seçmenle bir araya geldi.

A+A-

Pazar ilçesinde hemşehrileri ile bir araya gelen Bakan Osman Aşkın Bak, AK Parti'nin seçim beyannamesinde 146 büyük proje olduğunu, bunların 3'ünün Rize'de bulunduğunu belirterek Ovit Tüneli'nin hizmete açıldığını, Rize-Artvin Havalimanı çalışmalarında ise dolgu faaliyetinin devam ettiğini, 11 milyon ton taş dolgunun yapıldığını söyledi.

bak1-038.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında aday olanların tek bir çakılı çivileri olmadığını ifade eden Bak, "Recep Tayyip Erdoğan'ın eserleri Türkiye'nin her yanında. Akşam 3. Havalimanına inecek. Bu eserleri milletin destek verdiği Recep Tayyip Erdoğan yapıyor." diye konuştu.

bak2-039.jpg

Muharrem İnce'nin konuşma yaptığı sırada yanına gelen çocuğu "Çekil kenara" diyerek uzaklaştırdığını söyleyen Bak, şöyle devam etti: "Çocuğu bile sevemiyor. Bir de Recep Tayyip Erdoğan'a bakın. Yanına gelen çocukla konuşma yapıyor. Eğilip başını öpüyor. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, milletin içinden gelen lider, bu toprakların çocuğu. Herkes ona gönlünü açmış. Bir yanda böylesine bir lider, diğer yanda halkı her zaman küçümseyen, çocukları bile sevemeyen, teröristleri ziyarete giden, katilleri ziyarete giden aday." 

bak3-036.jpg

- "Sadece teröristlere bir şey söylemiyorsunuz"

Adayların Türkiye gerçeklerinden uzak hareket ettiğini savunan Bak, şunları dile getirdi: "Neredesiniz? Neden şehit ailesine gitmiyorsun? Niye şehit cenazesine gitmiyorsun? Şehit ailesini ziyaret etmiyorsun? Binlerce şehidimize mal olan haini ziyarete gidiyorsun. İşte siz busunuz. Sizin ipleriniz dışarıda. Sadece teröristlere bir şey söylemiyorsunuz. FETÖ'ye bir şey söylemiyorsunuz. Askerimize dil uzatıyorsunuz. 'Askerimizin apoletlerini sökecekmiş'. Bu apoletleri sökmeye senin gücün yetmez ama millet senin dişlerini söker sandığa gömer. Afrin kahramanı paşamıza laf söylüyorsunuz, kahraman askerlerimize laf söylüyorsunuz. Siz dışarıdan yönetilen dışarının kuklalarısınız. Dışarıdan ne emir verilirse onu yaparsınız."

bak4-031.jpg

Bak, rakipleri karşısında 12 seçim kazanan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kaz daha kazanacağını, rakiplerinin on üçüncü kez sandıkta kalacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

AK Parti teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Basa da Pazar’a cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırımların AK Parti döneminde yapıldığını anlatarak, “Bundan sonra da büyük projelerimiz mevcut ve takip ediyoruz. Bizi ne kadar siyaseten güçlü kılarsanız bizler için de projeleri takip etmek ve sonuçlandırmak o kadar hızlı ve kolay olacaktır. Onun için kimsenin dediğine kanmayarak ilçemizde tekrar aday olan bakanımıza ilçe olarak tam destek vermemiz gerekmektedir. Pazar ilçemizden çıkan Bakanımızın tekrar Rize Milletvekili adayı olması bizim için bir şanstır. Bunu baltalamak ve oy oranımızı aşağı çekmek isteyenler var. Çok çeşitli oyunlar oynanmaktadır. Pazarlı hemşerilerimizin uyanık olarak AK Parti iktidarına AK Parti vekil adaylarına destek vermemiz lazımdır diyor vakit Pazar vakti diyorum.” dedi.

bak8-010.jpg

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ülke olarak çok önemli bir seçim sürecindeyiz. 2017 yılında yaptığımız anayasa değişikliğinin yürürlüğe girmesi ve yeni sistemin ülkemizde uygulamada başarılı olması için güçlü bir başkan ve güçlü bir meclis seçmemiz gerekmektedir. Oy oranı ne kadar fazla olursa o kadar güçlü bir iktidar olur. Genelde ülkemizde özelde Rize ve ilçemizde oy oranımızın yüksek olması için çalışmaktayız. AK Parti olarak ilçemizde çok güzel işler yaptık, yapmaktayız ve yapacağız. Bizim teşkilat olarak tek amacımız ilçemiz siyaseten geçmiş seçimlerde iyi sonuçlar alarak iyi bir yere gelmiştir. Bu seçimler de çeşitli şekilde algılar oluşturulmaya çalışılmaktadır. AK Parti seçmeni ve pazarlı hemşehrilerimiz bilinçli ve kültürlü bir yapıya sahiptir. Bakanı aday olan bir ilçeye yakışır bir oy oranı ile seçimi sonuçlandıracağımıza inanmaktayım. AK Parti ailesi olarak biz pazarlı hemşehrilerimize inanıyor, ülkemizin ve pazarımızın geleceği için vakit Pazar vaktidir diyorum. Güçlü bir Pazar birlik ve beraberlikten oluşur.”

bak7-012.jpg

bak9-009.jpg

bak10-012.jpg

bak5-025.jpg

bak6-016.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum