1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Bak'a, TFF'den 53 numaralı forma hediyesi!
Bakan Bak'a, TFF'den 53 numaralı forma hediyesi!

Bakan Bak'a, TFF'den 53 numaralı forma hediyesi!

TFF Başkanı Yıldırım Demiröre Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Demirören, küme düşen Rizespor'un kenti Rize'ye ait 53 plakanın formasını hediye etti!

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

bak03-004.jpg

65. Hükümette geçen hafta yapılan kabine değişikliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstlenen Osman Aşkın Bak’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Bakan Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindekileri kabul etti. Bakanlık makamında gerçekleşen kabulde, TFF Başkanı Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osman Aşkın Bak’a Gençlik ve Spor Bakanı olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

bak02-004.jpg

Demirören ve beraberindekiler, Bakan Osman Aşkın Bak’a  üzerinde ismi yazan 53 numaralı milli takım forması hediye etti.

bak01-003.jpg

Kabulde, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da hazır bulundu.​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum