1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Bak'ın acı günü. Cenaze için Pazar'a geliyor
Bakan Bak'ın acı günü. Cenaze için Pazar'a geliyor

Bakan Bak'ın acı günü. Cenaze için Pazar'a geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın halası Sabriye Biber tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bakan Bak’ın Pazar’daki cenazeye katılmak için Van’daki programlarını iptal ettiği öğrenildi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
PAZAR53 - Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın halası Sabriye Biber (94) tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

bakkkk.jpg

Yaklaşık 10 gündür hastanede tedavi görmekte iken hayatını kaybeden Bakan Bak'ın halası Sabriye Biber'in cenazesi yarın (Çarşamba günü), öğle namazına müteakip Pazar ilçesindeki Sahil Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Akmescit Köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Bakan Bak’ın, Çarşamba günü Van’da katılacağı programları iptal ederek halasının cenazesine katılmak üzere Pazar’a geleceği öğrenildi. (Pazar53)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum
İlgili Haberler