1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Faruk Çelik: “Bunlar hayvan bile olamaz”
Bakan Faruk Çelik: “Bunlar hayvan bile olamaz”

Bakan Faruk Çelik: “Bunlar hayvan bile olamaz”

Rize’de ziyaret ettiği demokrasi nöbetinde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, FETÖ mensuplarının hayvan bile olamayacağına, onlara hayvan demenin hayvanlara haksızlık olduğunu söyledi.

A+A-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gece yarısından sonra geldiği Rize’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan Rizelileri ziyaret etti.

Burada Rizelilere hitaben bir konuşma yapan Çelik, FETÖ mensuplarının hayvan bile olamayacaklarını belirterek, “Rizeliler bunlar insan olabilir mi? Bunlar Türk milletidir diyebilir misiniz. Bunlar Müslüman olabilir mi? Tarım Bakanı olarak söylüyorum, bunlar hayvanda olamaz çünkü hayvana hakaret olur bunlara hayvan demek. Bunlar hiç acımadan bu milletin tankını topunu bu aziz milletin üzerine gönderdiler. Herkesi dinlediler. Dinlemedikleri tek bir şey var. Yaradanı dinlemediler. Zaten hep zalimlerden yana oldular. Bugüne kadar mazlumdan yana hiç olmadılar.” dedi.

"Yedirmeyiz lan yedirmeyiz"

Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceklerini haykıran Çelik, “Tarihi günler e tarihi bir gece yaşadık. Millet olarak görevinizi yaptınız. Herkes söylüyor ya, Menderes’i yediniz. Özal’ı yediniz. Muhsin Yazıcıoğlu’nu yediniz. Ben vallah yedirmeyiz değil, yedirmeyiz lan bunu bilin. Yedirmeyiz. Bunu herkes bilsin, kulağına küpe etsin. 15 Temmuz gece milletimiz gelecekte de ne yapacağını göstermiştir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum