1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Pakdemirli'den Rizeli Havva anneye çiçek
Bakan Pakdemirli'den Rizeli Havva anneye çiçek

Bakan Pakdemirli'den Rizeli Havva anneye çiçek

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çocuklarını geçmişte balıkçılık yaparak okutan Rizeli Havva Latifoğlu'na "Anneler Günü"nde çiçek gönderdi.

A+A-

Rize'nin Fındıklı ilçesinde oturan 53 yaşındaki Latifoğlu, yaklaşık 30 yıl boyunca "Gurbet 53" adlı teknesiyle balıkçılık yaparak 4 çocuğunu büyütüp okuttu.

Rahatsızlığı nedeniyle ellerini kullanamayan eşi Mustafa ile yaşamını sürdüren Havva Latifoğlu, yaklaşık bir yıl önce teknesini ve kayıkhanesini sattı.

anne3-002.jpg

Bir yıldır bahçe işleriyle uğraşan Latifoğlu, balıkçılıkla uğraşan akrabalarına da zaman zaman ağ onarımı gibi işlerde yardım ediyor.

anne1-003.jpg

Fedakar annenin yaşam hikayesini öğrenen Bakan Pakdemirli, Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak Bulut aracılığıyla "Anneler Günü" dolayısıyla Latifoğlu'na çiçek gönderdi.

Bulut, çiçeği teslim ettiği Latifoğlu'na, Pakdemirli'nin tebrik ve selamlarını iletti. 

anne2-004.jpg

Havva Latifoğlu, çok mutlu olduğunu belirterek, herkese teşekkür etti. 

Eşiyle halen eğitimi süren son çocukları için çabaladıklarını vurgulayan Latifoğlu, "Gece gündüz demeden çok çabaladık. Eşim de çok mücadele etti. Ellerini kullanamamasına rağmen yardım etti. Eşim de çok değerli bir baba. Çocuklarımız da bize çok yardımcı oldu. Allah hepsinden razı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum