1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Bakırcı'ya mezun olduğu okuldan sürpriz
Bakırcı'ya mezun olduğu okuldan sürpriz

Bakırcı'ya mezun olduğu okuldan sürpriz

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından okul dönemi notları takdim edildi.

A+A-

Rize Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Öğretmen ve öğrencileri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Bakırcı’nın kendi okudukları okuldan mezun olduğunu duyan öğrenciler Bakırcı’nın okul dönemi notlarını araştırarak öğretmenleriyle beraber Bakırcı’nın makamına getirerek kendisine sürpriz yaptılar.

bakirci1.jpg

Yıllar öncesine ait notlarını ve resimlerini gören Bakırcı şaşkınlığını gizleyemedi.

bakirci2.jpg

Okul öğrencileri ve öğretmenlerinin yapmış olduğu bu sürprizden memnun kalan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı “Benim için son derece anlamlı bir ziyaret oldu. Bugün öğrencilerimizin yapmış olduğu bu sürpriz ile yıllar öncesinde yaşadığım öğrencilik hayatımı hatırladım. Belgelerde başarılı bir öğrenci olduğum görünüyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum