1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Bal Ligi'nde Arhavispor avantaj yakaladı
Bal Ligi'nde Arhavispor avantaj yakaladı

Bal Ligi'nde Arhavispor avantaj yakaladı

BAL Ligi'nde Arhavispor lideri yenerek zirveye yükselirken Kalkanderespor ile Ardeşenspor da takiplerini sürdürüyor.

A+A-

Bölgesel Amatör Liginde hafta sonu oynanan Arhavispor-Refahiyespor maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Baştan sona heyecanla süren müsabakada gülen taraf Arhavispor oldu. İlk golü Refahiyespor’un bulmasına rağmen, istekli ve baskılı oyununu sürdüren Arhavispor maçı lehine çevirmesini bildi ve sahadan 2–1 galip ayrıldı.

Her iki takımın da, maçı kazanmaları halinde liderlik yolunda alacağı avantajı bilmesi, sahada adeta kıran kırana bir müsabakanın ortaya çıkmasına neden oldu. Adeta final havasında oynanan müsabakaya havanın yağışlı ve soğuk olmasına rağmen taraftarların ilgisi de yoğundu. Tıklım tıklım dolu tribünler karşısında oynanan maçı İlçe kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon komutanı Nihat Çağlar, Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da izledi.

arhavispor1.jpg

Lig’de puan savaşı yaşanan ve ilk üç sırayı paylaşan 3 Mart Beldespor, Refahiyespor ve Arhavispor takımlarının kendi aralarında oynayacakları maçların önemi bir hayli fazla. Bu bilinçle 1 hafta boyunca maça hazırlanan Arhavispor'da, hafta içinde antrenör Erol Batur ve teknik heyet futbolculara yoğun program uyguladı. Yapılan bu titiz çalışmanın sonucunu maç günü alan ve tüm Arhavi’yi sevince boğan futbolcular maç sonunda tirübinlere gelerek taraftarlarla sevinçlerini paylaştılar.

arhavispor3.jpg

Alınan galibiyetten ötürü tüm camia adeta kenetlendi. Kulüp Başkanı Hakkı Aytolan maç boyunca adeta yerinde duramadı. Heyecanı ve stresi yaşayan başkan Aytolan maçın bitiş düdüğü ile birlikte sevince boğuldu. Arhavispor almış olduğu bu galibiyetle rakibi Refahiyespor ile olan puan farkını da kapatmış oldu.

arhavispor2.jpg

bal.20120305213512.gif


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız