1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bankalar şimdi de esnafı soymaya başladı!
Bankalar şimdi de esnafı soymaya başladı!

Bankalar şimdi de esnafı soymaya başladı!

Rizeli iş adamının 4 bin 200 TL'lik 'dönemsel hizmet komisyonu' tepkisi!

A+A-

 Rizeli bir iş adamı, bankanın hesabından 4 bin 200 TL'lik 'dönemsel hizmet komisyonu' çektiğini söyledi, duruma tepki gösterdi.

Rizeli iş adamı Kemal Vanlı, yıllardır çalıştığı bankanın Rize şubesindeki hesabından bir ay içerisinde 4 bin 200 TL çekildiğini fark edince paranın hangi gerekçe ile çekildiğini öğrenmek için bankadan bilgi istedi.

Vanlı’ya bir süre sonra verilen yazılı cevapta, 4 bin 200 TL’nin “dönemsel hizmet komisyonu” olarak tahsil edildiği belirtildi. 

Konuyla ilgili bankanın üst yönetimine yaptığı itirazlara cevap alamadığını ileri süren Vanlı, uygulamanın haksız olduğunu belirterek, “Uzun süredir çalışmış olduğum bankadaki hesabımdan bir ay içerisinde 4 bin 200 TL çekildiği fark edince bu paranın hangi gerekçe ile çekildiğini sordum. Cevap almamız çok zor oldu. Verilen yazılı cevapta 'Dönemsel hizmet komisyonu' olduğu belirtildi. 'Bu kadar yüksek bir komisyon uygulaması olur mu?' dememe rağmen bir netice alamadım. Ben de banka ile olan tüm ilişkilerimi kestim. Söz konusu olan paranın hiçbir önemi yok. Ancak güven duyarak paralarımızı emanet ettiğimiz bankaların bu şekildeki haksız uygulamaları doğru değil. Gerekli yerlere şikayetimi bildirdim. Bankayı halkımıza şikayet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum