1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Bas tekmeyi Bush'a rahatla!
Bas tekmeyi Bush'a rahatla!

Bas tekmeyi Bush'a rahatla!

Amerikalılar stres atmanın yolunu buldu. Bush'a kızgınlığı olan, bu popoya tekme atmakta özgür... İlgi yoğun: VİDEO İZLE

A+A-

Çalışmalarıyla tartışma yaratan İngiliz sanatçı Mark McGowan, New York'ta 72 saat süreyle Başkan George W. Bush gibi giyinerek, emekleyeceği ve isteyenlerin arkasına tekme atabileceği ilginç çalışmasına başladı.
New York'un kültür ve sanat merkezi Lincoln Center'da yüzüne taktığı Bush maskesi, üzerinde Bush'un giydiği cinsten bir takım elbise ve kendisine tekme atılabileceğini belirttiği yazısı ile çalışmasına başlayan McGowan, performansının New York sakinleri için psikolojik açıdan tedavi edici olmasını umduğunu dile getirdi.
Çalışmasının bir gösteri değil bir sanat çalışması olduğunu ve Başkan Bush'a karşı bir siyasi tavrının bulunmadığını vurgulayan McGowan, "Bu kesinlikle bir sanat biçimi. Yaptığım birçok şey gülünç ve saçma gelebilir, ancak her zaman siyasi bir tarafı var" diye konuştu.


"İYİ HİSSETTİRİYOR"

McGowan'a ilk tekmeyi basan Queens bölgesinden 52 yaşındaki Casmirr Sharp, "Bush'a tekme atmak gerçekten iyi hissettiriyor. Aslında o bir tekmeden fazlasını hak ediyor" dedi.
İngiliz sanatçıya tekme atarak çalışmasına katılan, ancak isminin açıklanmasını istemeyen bir polis memuru da "Bush'un bu ülkeye çok kötülüğü dokundu, tekmeyi gerçekten hak ediyor" diye konuştu .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum