1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Davutoğlu Rize’ye birincilik plaketi verdi
Başbakan Davutoğlu Rize’ye birincilik plaketi verdi

Başbakan Davutoğlu Rize’ye birincilik plaketi verdi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu parti genel merkezinde düzenlenen “AK Parti 150. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 75,9’la Türkiye 1’incisi olan Rize’ye plaketini takdim etti.

A+A-

Başbakan Davutoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’a 1’incilik plaketini takdim ederek 75,9’luk oranla gelen birincilikten dolayı teşekkürlerini sundu.

rizeplaket.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “AK Parti Rize İl Teşkilatımızla birlikte dayanışma içerisinde olarak Rize’den yüzde 75,9 gibi rekor bir oy oranıyla Türkiye birinciliği elde ettik. Tüm vatandaşlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum