1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başdemirci, Pazar CHP'den aday adayı oldu
Başdemirci, Pazar CHP'den aday adayı oldu

Başdemirci, Pazar CHP'den aday adayı oldu

Orhan Başdemirci, CHP'den Pazar Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

A+A-

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler Seçimine doğru adaylık yarışı da hız kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Pazar belediye Meclisi için aday adayı olan Orhan Başdemirci, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Adnan Solak’a teslim etti.

orhanbasdemirci.jpg

İlkeli ve ciddi siyaset için yola çıktığını söyleyen Başdemirci, “CHP ile yeni umut ve ufuklara doğru siyasi yelpazede biz de yerimizi aldık. Başvuru dosyamı teslim ederek yarışta ben de yerimi aldım” diye konuştu.

Başdemirci kendisini tanıtarak, “1975 yılında Pazar’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Pazar’da tamamladıktan sonra Atatürk üniversitesi makine Mühendisliğini bitirdim. 2002 yılında askerlik eğitimimi kısa dönem olarak tamamladım. 1999 yılında başladığım iş hayatımda çeşitli kuruluşlarda yöneticilik yaptım. 2007 yılında ortak olduğum ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığım otomotiv ve sigortacılık alanındaki ilk şirketimle kendi adıma çalışmaya başladım. Halen birkaç alanda ticari faaliyetlerimi devam ettiriyorum. STK kuruluşlarındaki aktif görevlerime devam ediyorum. 2013 yılında MHP ile başladığım siyasi hayatımı 2017’de istifa ederek bu partide sonlandırdım. CHP’ye üye olarak yeniden siyasette halkımıza hizmet için yola çıktım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum