1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Basa, güç birliği yaptı
Başkan Basa, güç birliği yaptı

Başkan Basa, güç birliği yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine doğru siyasi partiler çalışmalarını sıklaştırdı. Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Ahmet Basa, esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Esnaf ise Başkan Basa'ya tam destek verdi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Seçimlere son 27 gün kala Pazar’da bugün siyasi partiler seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

basa9-002.jpg

AK Parti Adayı Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ilçe başkanı Adem Yıldız ve Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

basa8-001.jpg

Geçen hafta esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Başkan Basa, “Bölüm bölüm ziyaretlerimize devam ediyoruz. Gün içinde önceki ziyaretlerde uğrayamadığımız esnaf kardeşlerimizle beraber olduk. Esnaf ziyaretlerimizi önümüzdeki günlerde tamamlayacağız. Biz bire bir ziyaretlerimizi zaten yapıyorduk. Belediye Meclis Üyelerimizi esnaf kardeşlerimize tanıtıyor, hedeflerimizi anlatıyor, fikirlerini alıyoruz. Sağ olsunlar esnaf kardeşlerimiz, vatandaşlarımızın teveccühü bizleri mutlu ediyor.” dedi.

vid1.jpg

galeri.gif

basa7-001.jpg

basa6-001.jpg

galeri.gif

basa2-002.jpg

basa3-002.jpg

galeri.gif

basa4-002.jpg

basa5-001.jpg

basa1-002.jpg

galeri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum