1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Basa'dan yalan siyaset tepkisi
Başkan Basa'dan yalan siyaset tepkisi

Başkan Basa'dan yalan siyaset tepkisi

8 Mart Dünya Kadınlar günü yaklaşırken Pazar Belediyesi tarafından Belediye Kültür Salonunda bir dizi etkinlik düzenlendi. Belediye Başkanı Ahmet Basa, muhalefete yüklendi.

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar günü yaklaşırken Pazar Belediyesi tarafından Belediye Kültür Salonunda bir dizi etkinlik düzenlendi.

ademyildiz4.jpg

Pazar Belediyesi Kültür Salonunda, bayanlara özel, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, katılımcıların gününü tebrik ederek, “Sizler sosyal hayatın en önemli mihenk taşısınız. Gününüzü kutluyorum” dedi. 

ak1-012.jpg

Başkan Yıldız, partilerinin çalışmaları hakkında da bilgi vererek, “Yapılan çalışmalarımızı hafife alan, inkâr eden, üstüne üstün bir de ne yapıldı diyen bir muhalefetle karşı karşıyayız. Hemen yanı başımızda Rize Artvin Havalimanı yapılıyor. Bundan 10 sene önce havalimanının ismi gündeme geldiğinde havalimanını yapın sizin heykelinizi dikeceğiz diyenler bugün havalimanı durduruldu, yapılmayacak, sizi kandırıyorlar gibi bir takım iftiralara, dedikodulara yelteniyorlar. Bu salondan onlara sesleniyorum. Rize Artvin havalimanı hedeflenen tarihte bunlar çatlasa da patlasa da bitirilecek. O tarihte o uçaklar havalimanına inecek onlar da babalar gibi o uçağa binecek. Hiç kimse aklınızı karıştırmasın. AK Parti bugüne kadar ne söz verdiyse hepsini yerine getirdi. Bundan sonra da ne söz verildiyse hepsi tek tek yerine getirilecek. Bugünden sonra yapacağımız çalışmalar daha basit. Alt yapı çalışmalarımız büyük oranda bitirildi. Bundan sonra görselliğe, peyzaja yönelik çalışmalara önem vereceğiz. Yeni bir belediye meclisi kadrosu kurduk. Yeni bir heyecan ve yeni bir anlayışla inşallah Pazar’a hizmet edeceğiz” dedi.  

basa2-003.jpg

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da yaptığı konuşmada, kadınların gününü tebrik ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Basa, muhalefetin kendileri ile ilgili kamuoyunu yanlış bilgiler verdiğini söyleyerek, “Bu salonda dün hakkımızda yanlış bilgiler verildi. Ben tabiatımda yok bu tür polemiklere girmem ancak doğruyu da söylemek lazım. 10 yıldır Pazar’da bir şey yapılmadı denilmiş. Bunlar her halde 5-10 senedir burada yaşamıyor. Bunlara bir sorun hangi projeyi getirdiler de yapılmadı. Aday arkadaş 5 senedir belediye meclisindeydi 5 senede belediye meclisinde hangi projeyi getirdi de yapılmadı? Getirsinler ben adaylıktan çekilip kendilerini destekleyeceğim. Böyle şeylerden üzüntü duyuyorum. Hep kardeşiz ama bu kadar da yalanın daniskasını görmedim.” diye konuştu.

ak3-010.jpg

Program sonunda Başkan Basa ve İlçe Başkanı Yıldız, katılımcılara çiçek verdi.

ak6-009.jpg

Buradaki programın ardından Hemşin yolu üzerindeki sanayici esnafa ziyaret gerçekleştirildi. 

galeri.gif

ak5-008.jpg

k7.jpg

galeri.gif

ak8-006.jpg

ak9-006.jpg

galeri.gif

vid1.jpg
galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
68 Yorum