1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Bekar: 'Hemşin büyük tehlike atlattı'
Başkan Bekar: 'Hemşin büyük tehlike atlattı'

Başkan Bekar: 'Hemşin büyük tehlike atlattı'

Rize'nin Hemşin İlçesi Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, 3 gün devam eden sağanak yağışlarda Hükumet Konağı ve bazı evlerin tahliye edildiğini, Hemşin Deresinin taşması sonucu ise ilçe merkezinin büyük tehlike atlattığını söyledi.

A+A-

Hemşin belediye Başkanı Halim kazım Bekar, son yağışlarda ilçe merkezinin büyük bir tehlike atlattığını söyleyerek, “11-12-13 Kasım tarihlerinde yağan yağmurlarda ilçemiz köy ve mahallelerinde büyük hasarlar meydana geldi. Mahalle ve köylerimizde yol açma çalışmalarımız belediyemizin ve özel idaremizin iş makineleri ile kiralamış olduğumuz iş makineleriyle yoğun bir şekilde devam etmektedir. Yağan yağmurda Hemşin Deresinin taşması sonucu ilçe merkezinde bulunan binalar ve Hükümet Konağı 12 ve 13 Kasım akşamları tahliye edilmiş; ilçe merkezimiz Hemşin Deresinin taşması sonucu büyük bir tehlike atlatmıştır. İlçe merkezindeki gölette meydana gelen taşkın tahribatlar da bugün itibarla giderilmeye başlamıştır. Bodrum katlarını su basan binalarımızın tahliye çalışmaları ise devam etmektedir. Hasar tespit çalışmalarına Pazartesi günü itibariyle başlanacak.” dedi.

hems9-001.jpg

hems8-001.jpg

hems7-001.jpg

hems6-001.jpg

hems5-001.jpg

hems4-002.jpg

hems2-002.jpg

hems3-002.jpg

hems1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum