1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Gültekin, bölge gazetecilerini Ardeşen'de ağırladı
Başkan Gültekin, bölge gazetecilerini Ardeşen'de ağırladı

Başkan Gültekin, bölge gazetecilerini Ardeşen'de ağırladı

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgede görev yapan basın mensuplarıyla Ardeşen’deki kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

Ardeşen Belediyesi Sahil Çay Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıya bölgede görev yapan basın mensupları katıldı.

gazet4.jpg

Basın mensupları ve gazetecilerin zor şartlarda önemli bir görev icra ettiklerini söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin “Zaman zaman sizlerle bir araya geliyoruz. Ancak bugün sizin için çok özel bir gün. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Toplumun aydınlatılması adına zaman gözetmeksizin zor şartlarda önemli bir misyonu yerine getiriyorsunuz. Maalesef toplumda her şey doğru bir şekilde iletilmiyor. Bu anlamda size çok önemli görevler düşüyor. İlçede belediye olarak yaptığımız çalışmaları, kamuoyuna duyurma ve anlatma noktasında bizim için önemli bir kurumdur basın. Yine varsa hatalarımızın düzeltilmesi noktasında ortaya koyulacak eleştirilerden de memnunluk duyarız. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu kapsamda sizin şahsınızda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

gazet3.jpg

gazet2.jpg

gazet1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum