1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Başkan İnce'ye Pazarspor'dan destek dosyası
Başkan İnce'ye Pazarspor'dan destek dosyası

Başkan İnce'ye Pazarspor'dan destek dosyası

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları dosya ile AK Parti İlçe Başkanı seçilen Nurettin İnce'yi ziyaret edip destek istediler.

A+A-

PAZAR53
Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları dosya ile AK Parti İlçe Başkanı seçilen Nurettin İnce'yi ziyaret edip destek istediler.


Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce’ye, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Hüseyin Yangın İlçe Başkanı Nurettin İnceye, kulübün son durumu hakkında bilgi verirken yapılan faaliyetler, yapılması planlanan projelerle ilgili bir de dosya sundu.

pazars1.20141129221012.jpg

Kulüp olarak Pazar adına iktidar partisinden destek beklediklerini ifade eden Yangın, “Kurumsal olarak birçok branşta büyük meblağlar harcayarak hizmet vermeye çalışıyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Vereceğiniz desteklerle başarı grafiğini yükseltip yeni hedeflere koşan bir kulüp olma hüviyetimizi genişleterek sürdüreceğiz” dedi.

pazars2.20141129221025.jpg

Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Pazarspor benim de yakından takip ettiğim güzide kulübümüzdür. Yıllardır istikrarlı bir şekilde ilçemizi ülkenin her köşesinde tanıtıyor. Ben de yıllarca yöneticiliğini yaptığım Pazarsporumuz’a destek olmak için elimden geleni yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Yeni seçilen yönetimin bayrağı bir üst seviyeye yükseltmek için çalışacağını sözlerine ekleyen İnce, bugüne kadar kulübe verilen desteğin bundan sonra da artarak devam etmesi için çalışacağını söyledi. (kaynak: pazar53.com)

galeri.gif

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum