1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Kasap Ankara’da projeleri takip etti
Başkan Kasap Ankara’da projeleri takip etti

Başkan Kasap Ankara’da projeleri takip etti

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Meydanı, Mavi Şehir Projesi, İpa Entegre Su Projesi ve Rize İmar Planı’yla ilgili çalışmaların takibi için Ankara’da ilgili bakanlıklar ve genel müdürlüklerde görüşmelerde bulundu.

A+A-

Yardımcısı Mustafa Arıcı ile birlikte temaslarda bulunan Başkan Kasap, projelerin son durumu ve işleyiş süreçlerini yakından takip etti.

CUMHURİYET MEYDANI İÇİN MİLLİ EMLAK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖRÜŞMELER

Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin ilerleyişi konusunda görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kasap, “Cumhuriyet Meydanı Projesi kapsamında eski adliye binası ve şimdiki sağlık merkezinin bulunduğu arsanın belediye mülkleriyle takası konusunda Milli Emlak Genel Müdürlüğü’yle görüşme gerçekleştirildi. Yapılması gereken iş ve işlemler konusunda bilgi alışverişi yapıldı” dedi.

MAVİ ŞEHİR, 10 MİLYON EUROLUK SU ARITMA TESİSİ VE RİZE İMAR PLANLARI TAKİP EDİLDİ

Başkan Kasap, “Mavi Şehir Projesi sahil dolgusu planının askıya çıkması konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Uzun ile görüşmeler yapıldı. Konuyla ilgili gelişmeler ve ilerleyiş değerlendirildi. İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve yardımcılarıyla, İpa Entegre Su Projesi’ne ek olarak yaklaşık 10 milyon Euro’luk arıtma tesisinin proje kapsamına alınması konusu görüşüldü ve İller Bankası yetkilileriyle devam eden Rize İmar planıyla ilgili çalışmaların son durumu hakkında bilgi alışverişi yapıldı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum