1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Kasap Renklendirdi; Bayan Kasap Ördü
Başkan Kasap Renklendirdi; Bayan Kasap Ördü

Başkan Kasap Renklendirdi; Bayan Kasap Ördü

Rize Belediyesi, Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) Tuzcuoğlu Memişağa Park’ında açılan panayırla, üreten kadınlara destek veriyor.

A+A-

MEMİŞAĞA PARKINDA ÜRETEN KADIN PANAYIRI…

Tuzcuoğlu Memişağa Park’ında açılan panayır, Rizelilerin ilgi odağı oldu. Panayırı Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap beraber gezdi. 

BAŞKAN KASAP, İKRAM EDİLEN KARALÂHANA’DAN YEDİ…

RİKADER Başkanı Selda Albayrak’ın organizasyonuyla panayırda çoğu kadınlar tarafından boyanan şemsiyelerden bir tanesini de Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap renklendirirken, Bayan Kasap ise ahşap sandalyeye örgü yaptı. Panayırda yemek reyonunu inceleyen Başkan Kasap, İkram edilen Rize’nin vazgeçilmez yemeği vurma Karalâhana ve mısır ekmeğinden tattı.

Ressamların resimledikleri şemsiyelerle toplu hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, vatandaşlarla bir müddet sohbet ettikten sonra panayırdan ayrıldı.

img_5967.jpgimg_5982.jpgimg_5933.jpgimg_6049.jpgimg_5668.jpgimg_5712.jpgimg_5690.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız