1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAŞKAN KASAP’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINA ZİYARET
BAŞKAN KASAP’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINA ZİYARET

BAŞKAN KASAP’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASINA ZİYARET

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Muammer Atılgan’ı makamında ziyaret ederek İlçelerde bulunan Şoförler Odası Başkanları ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanları ile bir araya geldi.

A+A-

Karşılıklı Fikir alışverişinde bulunulmak üzere organize edilen ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katılımıyla Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğinde gerçekleştirilen buluşmaya, Pazar, Ardeşen, Fındıklı ilçeleri Şoförler Odası Başkanları ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanları hazır bulundu.

Kurum ve Kuruluşlar arası diyaloğa önem veren ve her fırsatta bunu dile getirerek şehirde yapılan hizmetleri paydaşların da fikirlerini alarak hayata geçirmeyi tercih eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliğinde gerçekleştirilen toplantıda bunu bir kez daha ortaya koydu.

Misafirlerini makamında ağırlayan Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Muammer Atılgan kendisine yapılan bu ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek Rize Belediyesi ile istişare içerisinde çalışmalarının esnaflarımızın üzerinde etkisi olabileceğini bunun esnafımızın halkımıza daha kaliteli hizmet verebilmesi açısından faydalı olacağına inandığını söyledi.

Toplantıda bulunan İlçe Minibüsçüler Kooperatif Başkanları ise şehir merkezinde bulunan Minibüs Durağında Dolmuşlardan alınan peron ücretleri konusunda yeni bir düzenleme yapılabilirliği konusunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile fikir alışverişinde bulunarak taleplerini dile getirdiler.

Şoförler Odası Başkanları ve Minibüsçüler Kooperatif Başkanları ile istişarede bulunarak, kendisine iletilen talepleri teknik ekibi ile birlikte değerlendirmeye alan Başkan Kasap, burada yapmış olduğu konuşmada, Rize Belediye Başkanı olarak göreve geldiği ilk günden itibaren paydaş kurum ve kuruluşlar ile daima istişare içerisinde çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

Başkan Kasap Konuşmasının devamında: “Rize’de bulunan esnafları önemsiyoruz ve bu yönde kurum olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Esnafımızın müşteriye hitabı, müşteri memnuniyeti gibi dikkat edilmesi gereken bazı konularda çeşitli meslek dallarına yönelik Üniversitemiz ile işbirliği içerisinde eğitim programları düzenliyoruz ve bu programlarımıza katılanlara sertifika veriyoruz. Bu programlar sayesinde hızla gelişen ülkemizde çağa ayak uydurma noktasında esnafımız bilinçlenmiş oluyor.

“HER HAFTA FARKLI BİR MAHALLEDE ESNAFIMIZLA BULUŞUYORUZ”

Her Cuma sabahları sabah namazını her hafta farklı bir mahallemizde eda ederek, o mahallemizde bulunan esnafımızla birlikte kahvaltıda buluşuyoruz ve Osmanlı döneminden günümüze yansıyan 700 yıllık bir geleneği, Bereket Dua’sı alışkanlığını yaşatmaya çalışıyoruz. Esnafımızın sorunlarını dinliyor belediye olarak imkânlarımız çerçevesinde çözüm üretiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız